23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Lucian Ciofoaia a demisionat din funcţia de administrator special!
Lucian Ciofoaia a demisionat din funcţia de administrator special!

Oţelul este o echipă care oferă subiecte fierbinţi în fiecare săptămână. A fost mai întâi vizita lui Cristi Popovici, potenţialul înlocuitor al lui Hans Michael Weiss. Băcăuanul a stat două zile în oraşul de la Dunăre, dar a plecat cum a venit! Weiss a rămas din motive care sunt deocamdată neclare. Administratorul special, Lucian Ciofoaia, a declarat că Popovici a fost doar în vizită în oraşul de la Dunăre, iar Hans Michael Weiss are toată încrederea acţionariatului. A venit apoi conferinţa de presă în care tehnicianul german al echipei gălăţene a făcut jurăminte de credinţă pentru Oţelul şi a declarat că inima sa este la Galaţi. Urma meciul foarte important cu Rapid şi lucrurile ar fi trebuit să fie aşezate. Iată însă că a sosit o veste care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Lucian Ciofoaia, administratorul special al Oţelului, şi-a prezentat demisia, iar lucrurile încep să ia o turnură negativă.
Iată ce ne-a declarat Lucian Ciofoaia: „Am hotărât să-mi prezint demisia din funcţia de administrator special al Oţelului. Am luat această decizie pentru că echipa are nevoie de un şoc pentru a-şi reveni. Viitorul administrator special va fi ales de acţionari şi ar putea fi domnul Remus Pascu. Urez succes Oţelului şi sper ca sezonul următor să o găsească tot pe prima scenă a fotbalului românesc."
Plecarea lui Lucian Ciofoaia vine într-un moment foarte delicat pentru clubul gălăţean. Demisia administratorului special poate însemna faptul că nu mai există soluţii de finanţare pentru clubul gălăţean. Oţelul se află în pericol de dispariţie, iar soluţii de salvare nu se prea întrevăd. Până atunci urmează partida cu Rapid, care vine într-un moment extrem de delicat. Oţelul şi-a îmbogăţit lotul cu 3 jucători - George Bârlădeanu, Ciprian Milea şi Tiberiu Stan - dar l-a pierdut pe Paulinho. Hans Michael Weiss se va putea baza la partida cu Rapid şi pe serviciile jucătorilor care au fost suspendaţi  sau accidentaţi.
În aceste condiţii, primul 11 pe care germanul ar putea să-l trimită în teren ar putea arăta astfel: Plopeanu - Cojoc, Sipovic, Pecha, Popescu - V. Gheorghe, Cucu -Zaharia, Avdic, Murgoci - Tudorie.
Oţelul şi Rapid sunt echipe aflate în insolvenţă, iar meciul dintre ele se anunţă cu scântei. Giuleştenii au adunat până acum 5 puncte, în timp ce oţelarii au izbutit doar două egaluri. Dacă vor câştiga partida de astăzi, gălăţenii pot spera că până la urmă vor evita retrogradarea, iar dacă vor pierde se pot considera deja condamnaţi. Oţelul - Rapid se joacă astăzi de la ora 18:30 pe stadionul situat în cartierul Ţiglina 3.


Articole înrudite