22 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App

Trupa lui Dorinel Munteanu nu a primit miciun gol în primele patru etape şi a ajuns la cota 10 în clasament. Antal, revenit după o absenţă  de o lună, le-a înfipt cuţitul în rană foştilor săi coechipieri.

Căldură mare mon cher. La ora startului partidei, termometrul indica 36 grade Celsius dar cu siguranţă la nivelul gazonului temperatura a fost şi mai ridicată. Oaspeţii nu au reuşit să-şi depăşească condiţia de nou promovată şi au dat o replică palidă în prima repriză, când nu au expediat niciun şut la poarta adversă. Roş-alb-albaştrii şi-au creat o sumedenie de ocazii, dar Pena (min. 1, min. 9, min. 13 şi min. 42), Iorga (min. 12), Giurgiu (min. 25) au greşit ţinta de fiecare dată. Cea mai mare ocazie a irosit-o însă Ochiroşii în min. 22, care a expediat un şut-centrare ce n-a nimerit cadrul porţii lui Dănălache.

Antal revine cu un gol decisiv

Sub aceleaşi auspicii s-au desfăşurat ostilităţile şi în partea a doua. Oţelul a continuat să domine teritorial dar golul a întârziat să apară. A fost nevoie de inspiraţia lui Dorinel Munteanu, care l-a trimis pe teren pentru ultima jumătate de oră pe fostul echipier a lui FCM Tg. Mureş, Liviu Antal, care a impulsionat atacul pe flancul drept gălăţean. Unicul gol al partidei s-a marcat în minutul 66 când blondul mijlocaş oţelar a transformat penaltiul obţinut de Râpă. după un fault a lui Roman,  care a şi fost eliminat pentru intervenţia sa rudimentară. Până la final nu s-a mai întâmplat nimic deosebit, chiar dacă mureşenii au ieşit la joc, s-au aruncat în atac dar gălăţenii au ripostat prompt pe contraatac.



Articole înrudite