03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Balul Ligii I la futsal a fost deschis de partida KSE Tg. Secuiesc - United. Sala Polivalentă din Tg. Secuiesc s-a dovedit neîncăpătoare vineri seară, publicul a creat o atmosferă fantastică, cu artificii, iar la finalul celor 40 de minute de joc au aplaudat cu fair-play victoria echipei gălăţene.
„O atmosferă incendiară în tribune, pline cu un public cunoscător al fenomenului. Lovitura de începere a dat-o Tibor Selymeş iar apoi spectacolul a fost total. Gazdele au marcat primele dar apoi ne-am intrat în mână şi am condus ostilităţile. Cea mai mare diferenţă pe tabela de marcaj a fost 7-3 şi 8-4, apoi ne-am relaxat puţin şi gazdele au revenit, dar fără să ne pericliteze victoria. Sunt mulţumit de faza de atac dar mai trebuie să lucrăm la apărare. Din păcate, Popliacă a primit al doilea cartonaş galben în ultimul minut, a fost eliminat şi nu-l voi putea folosi la jocul următor. Este o victorie meritată, de moral pentru acest început de sezon în care ne dorim să ajungem în ambele finale: campionat şi Cupa României”, ne-a declarat antrenorul David Asandei.
Rezultat final: KSE Tg. Secuiesc - United Galaţi 6-8 (2-3). Pentru învingători au marcat: Bâgu, Curteanu (2), Apostol (2), Buleandră şi Ivan (2). Au mai evoluat: Toniţa, Tănăsilă - Popliacă, Moldoveanu, Ilie, Lupu, Dodan. Etapa viitoare, băieţii lui David Asandei vor juca pe teren propriu cu nou promovata Smart Ionescu Bucureşti.


Articole înrudite