25 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Top case de pariuri sportive online ce au în ofertă eSports
Top case de pariuri sportive online ce au în ofertă eSports

Dacă în urmă cu mulţi ani de zile făceaţi pariuri cu colegii în internet cafe-uri, iar câştigătorul se alegea cu o sticlă de suc sau o pungă de snack-uri, astăzi puteţi miza sume importante de bani pe eSports la casele de pariuri sportive online. Chiar dacă mulţi nu consideră că jocurile electronice ar trebui să fie considerate sporturi, deşi acest lucru a fost recunoscut oficial în foarte multe ţări.

Sportul preferat al noilor generaţii

Fenomenul eSports a luat amploare în ultimul deceniu şi a ajuns ca în zilele noastre să poate oferi fonduri de premiere mult mai mari decât într-o bună parte dintre sporturile tradiţionale. Spre exemplu, în luna august a anului curent, a avut loc competiţia The International, în care cele mai bune echipe de DOTA 2 s-au înfruntat pentru a pune mâna pe cele aproape 20 de milioane de dolari puse la bătaie. Da, 20 de milioane de dolari pentru premierea unei singure competiţii, care s-a desfăşurat pe parcursul a numai 5 zile şi în care s-a jucat un singur joc! Competiţiile eSports se bucură de o audienţă de peste 135 de milioane de persoane, iar acest lucru spune multe despre ceea ce reprezintă astăzi acest fenomen, adresat în special tinerilor.

eSports la casele de pariuri licenţiate în România

Putem paria pe meciurile din competiţiile organizate pe baza acestor jocuri: Counter Strike: Global Offensive, Starcraft 2, League of Legends, Hearthstone, Heroes of the Storm, Call of Duty, World of Tanks şi Overwatch.Şi ţara noastră este implicată în acest fenomen. Avem echipe competitive la Dota 2, Counter Strike şi Hearthstone. De asemenea, în România se organizează şi turnee DreamHack, ale căror fonduri de premii depăşesc 100.000 de dolari. De asemenea, câţiva dintre operatorii pariuri sportive online care operează şi la noi în ţară le oferă posibilitatea pasionaţilor să parieze pe anumite evenimente eSports şi totodată să trăiască cu mai mare entuziasm întrecerile virtuale.
Dacă ar fi să vă recomand câteva agenţii la care să găsiţi aceste sporturi şi să puteţi paria, prima variantă ar fi casa de pariuri online Unibet – care mi se pare cea mai completă, iar apoi v-aş îndruma să aruncaţi un ochi şi asupra agenţiilor Netbet şi Betano. În orice caz, odată cu trecerea timpului, popularitatea acestor sporturi virtuale va creşte exponenţial, iar casele de pariuri vor începe să-i acorde o importanţă mult mai mare acestui fenomen.
Sfat: Răsfoiţi articolele de pe site-ul comunităţii pariorilor din România pentru a fi la curent cu tot ce mişcă în industrie.

De ce să pariezi pe eSports?

Aceste dispute sunt de obicei mai uşor de prezis decât sporturile tradiţionale. Cunoscătorii care ştiu exact caracteristicile şi punctele forte/slabe ale fiecărui jucător sau a fiecărei echipe, pot anticipa destul de precis rezultatele celor mai multe dintre partide. În plus, popularitatea fenomenului este într-o expansiune ieşită din comun şi ne aşteptăm ca în viitorul apropiat să găsim eSports şi în cadrul celui mai spectaculos concurs de pariuri din România, Biletul zilei, care este organizat de cea mai activă comunitate de pariori de la noi din ţară.


Articole înrudite