25 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Phoenix va debuta în campionat la Arad şi va încheia turul la Sf. Gheorghe
Phoenix va debuta în campionat la Arad şi va încheia turul la Sf. Gheorghe

Lotul echipei feminine a fost definitivat. De marţi, la antrenamentele conduse de Eugenio Rodrigues şi Andreea Şoptică participă şi Alexia Adams, cea de-a şasea americancă, Shanice Steenholdt, fiind aşteptată să ajungă la Galaţi în cursul zilei de joi.
„Shanice este o jucătoare de poziţia 5, recuperatoare şi marcatoare. Adams are experienţă şi ne va ajuta cu siguranţă când se va apela la ea. Avem o echipă puternică dar trebuie să muncim mult, toate echipele s-au întărit şi va fi un campionat puternic”, ne-a declarat tehnicianul portughez de la Phoenix.
La sediul Federaţiei Române de Baschet a avut loc marţi o nouă tragere la sorţi pentru că în ultima perioadă s-au retras: BCM Danzio Timişoara şi CSU Alba Iulia. Echipa gălăţeană va avea următorul program în tur: cu U Vasile Goldiş ICIM Arad (deplasare), cu CSBT Alexandria (acasă); cu U Cluj Napoca (deplasare), cu CSM Târgovişte (acasă), cu Olimpia CSU Braşov (deplasare), cu CSM Satu Mare (acasă), cu Poli Naţional Iaşi (depasare), cu BC Sirius Tg. Mureş (acasă), cu Sepsi Sf. Gheorghe (deplasare). La sfârşitul acestei săptămâni, Phoenix va susţine o dublă amicală cu nou promovata Poli Naţional Iaşi. Partidele sunt programate în sala Polivalentă Dunărea, pe 9 septembrie, de la ora 19.00 respectiv 10 septembrie, de la ora 12.00.


Articole înrudite