24 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Simona Halep poate deveni numărul 1 mondial"
„Simona Halep poate deveni numărul 1 mondial"

Simona Halep este sportivul simbol al României în acest moment. Tenismena română a redevenit numărul 2 mondial. Gălăţenii au avut ocazia să o vadă la lucru pe Simona în întâlnirea cu Spania de la Fed Cup. De la meciul din luna februarie, Simona a avut o evoluţie excelentă. Halep a câştigat două turnee şi în alte două a atins faza semifinalelor. Tenismena din Constanţa poate câştiga în viitorul apropiat un turneu de Grand Slam şi se poate apropia de prima poziţie a clasamentului WTA.

Florin Şipoş - director Complex Viva: „Este extraordinar că Simona a redevenit numărul 2 mondial. Ea este mândria sportivă a României şi cred că are mari şanse să devină chiar liderul clasamentului WTA până la finalul sezonului. Totul este ca fizicul ei să reziste acestor solicitări fantastice. A jucat mult anul acesta şi uzura este mare. Am văzut că unii au spus că Simona joacă mai bine pe suprafeţe rapide, dar eu cred că ea evoluează bine pe orice suprafaţă. Tenismenii din ziua de astăzi trebuie să se adapteze la orice tip de suprafaţă. Cred că Simona poate cuceri un turneu de Grand Slam, dar acest lucru poate fi influenţat de mai mulţi factori. Să dea Dumnezeu ca să cucerească toate turneele de Grand Slam, pentru că are toate calităţile necesare pentru a se impune pe orice tip de suprafaţă".

Simona Halep ar putea reveni la Galaţi în luna februarie a anului viitor, când România va evolua în Grupa Mondială a Fed Cup. Până atunci este foarte probabil că Simona va avea în palmares cel puţin un turneu de Grand Slam. 


Articole înrudite