25 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Quantum a fost eliminată în prelungiri la Însurăţei, Oţelul s-a oprit în semifinale
Quantum a fost eliminată în prelungiri la Însurăţei, Oţelul s-a oprit în semifinale

La finalul săptămânii trecute, două echipe de juniori la fotbal au fost angrenate în competiţie. După victoria la limită, scor 1-0, obţinută în tur la Galaţi, Quantum s-a deplasat la Însurăţei pentru partida retur cu Viitorul, din faza interjudeţeană rezevată juniorilor A1. Gazdele au intrat pe teren decise să întoarcă rezultatul de la Galaţi şi au intrat la vestiare cu 2-0 pe tabelă. Băieţii de la Quantum antrenaţi de Iulian Drăguş şi Laurenţiu Marcu nu au acceptat situaţia, au echilibrat jocul după pauză şi cu un sfert de oră înainte de încheierea timpului regulamentar au redus diferenţa prin Ţârţără. „A fost un meci trăit la intensitate maximă de cele două tabere. Cei de la Viitorul au început în forţă şi au marcat de două ori în primele 45 de minute. Gălăţenii au lăsat tracul la vestiare, au ieşit la joc şi au reuşit să înscrie pentru 2-1, scor la care erau calificaţi în faza zonală. Din păcate, aşa cum se întâmplă în România, a intervenit un moment de respiro, cei de la Viitorul au profitat şi au dat lovitura în min.90¸+4, au înscris şi s-au calificat mai departe”, ne-a declarat preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Galaţi, Liviu Ciubotariu. Quantum Galaţi a aliniat formaţia: Obreja – Grosu, Pastia, Seceleanu, Vintilă – Ivan, Panciu, Călin, Sima – Ivaşcu şi Ţârţâră. Au mai jucat: Hurduc, Iliescu şi Lupea
Altfel, în perioada 9-12 iunie, stadionul Municipal din Vaslui a găzduit meciurile grupei semifinale din cadrul Campionatului Naţional rezervat juniorilor C.
La Vaslui s-au încheiat, ieri, meciurile semifinale ale Campionatului Naţional de juniori C (15 ani). După ce au furnizat surpriza şi au scos din lupta pentru medalii pe Viitorul Constanţa, principala favorită la titlu, cei de la FC Oţelul s-au străduit şi au încercat să continue pe aceeaşi linie, dar emoţiile şi situaţia de la club şi-au spus cuvântul. Oţelarii Under 15 au pierdut cele trei partide: 0-3 cu Sporting Club Vaslui, 0-3 cu Petrolul Ploieşti şi 0-5 Dinamo Bucureşti dar trebuie felicitaţi pentru că şi-au depăşit condiţia. Antrenorul Mitică Ragea a folosit următorul lot de jucători: Costel Viorică, Alexandru Radu – Andrei Mihai, Eduard Drăgan, Denis Cireş, Alexandru Nemţanu, Mario Palade, Bogdan Bandac, Cosmin Partenie, Denis Andrei, Vasile Hagiu, Paul Rusu, Alex Cucu, Romulus Mirică, Filip Dima, Cesar Chiroşcă, Cosmin Saghian şi Vlad Bucevschi.


Articole înrudite