27 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Phoenix, primul examen pe teren propriu cu vicecampioana BC Mureş
Phoenix, primul examen pe teren propriu cu vicecampioana BC Mureş

Echipa gălăţeană va susţine primul joc de pe teren propriu din actuala ediţie de campionat cu BC Mureş. Fiecare dintre cele două combatante au atuurile lor proprii şi anunţă o partidă interesantă. BC Mureş, vicecampioana naţională en-titre a pierdut pe teren propriu cu CSM U Oradea în prima etapă şi va încerca iasă cât mai repede din impas. La rândul lor, cei de la Phoenix au cedat fără drept de apel în confruntarea cu BCM U Piteşti din deplasare, dar acum faptul că evoluează în faţa fanilor proprii îi motivează şi mai mult să lupte cu toate forţele pentru a obţine un rezultat pozitiv.
„Un meci în care ne dorim foarte mult să avem o evoluţie bună. Sigur că ne dorim victoria, pentru asta ne pregătim antrenament de antrenament. În acelaşi timp, suntem conştienţi că evoluăm în faţa vicecampioanei naţionale, BC Mureş Târgu Mureş, o echipă care, la fel ca în fiecare an, a investit destul de mult în echipă. Venim după un început nu tocmai reuşit şi mă refer la meciul de la Piteşti. L-am pus oarecum pe teama începutului de campionat, pe tracul jucătorilor tineri şi aşa cum ştiţi, sunt nouă jucători noi”, a declarat antrenorul principal Florin Nini.
În sezonul precedent al LNBM în oraşul de la Dunăre, oaspeţii au câştigat foarte rar. Cele două adversare s-au întâlnit în presezon la Cupa Mureş unde gazdele s-au impus cu 95-89. Partida din cea de-a doua etapă a campionatului va avea loc vineri, de la ora 20.00, în sala Polivalentă Dunărea. Scorul general Phoenix Galaţi – BC Mureş este 1-1, ambele echipe reuşind în campionatul precedent să-şi valorifice avantajul terenului propriu. Rezultate: 79-109 la Tg. Mureş şi 83-74 la Galaţi.
„Sper ca noi să jucăm mai bine decât la precedentul joc cu Mureş, ne-am întâlnit cu ei şi la turneul amical de la Tg. Mureş şi au o echipă puternică în ofensivă. Trebuie să jucăm foarte bine de la început şi să credem în şansele noastre. Îmi doresc ca suporterii să vină la sală, să ne susţină pentru că este foarte important pentru echipă”, ne-a declarat jucătorul Milos Bojovic de la Phoenix.


Articole înrudite

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galaţi organizează Festivalul Naţional de Comedie – Ediţia ...

Premii pentru elevii de 10 ai Galaţiului

Tarifele poliţelor RCA rămân plafonate

Noi sensuri unice în Galaţi