24 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Metalosport se află pe drumul cel bun
Metalosport se află pe drumul cel bun

Metalosport a fost aproape să repurteze al doilea succes consecutiv în campionat. Echipa gălăţeană a remizat, scor 1-1, cu Gloria Popeşti Leordeni într-o partidă care a contat pentru etapa a doua a returului ligii a 3-a. Elevii lui Mihai Ciobanu au marcat şi golul victoriei, însă acesta a fost anulat pentru un off-side inexistent. Conducerea clubului s-a arătat mulţumită de modul în care au evoluat foarte tinerii jucători care au intrat sâmbătă pe teren.
Dorin Butunoiu – preşedinte Metalosport: „Îmi doream Victoria, dar principalul nostru adversar a fost terenul. Scorul nu mă mulţumeşte, însă sunt satisfăcut de modul în care s-au dăruit băieţii. Au avut atitudine şi au luptat până în ultimele secunde pentru victorie. E un rezultat bun, dacă îl comparăm cu ceea ce am realizat în tur. Am întâlnit o echipă motivată, care învinsese etapa trecută liderul Delta Tulcea. Am fost conduşi cu 1-0 şi puţin a lipsit să nu ne impunem. Este greu să revii şi chiar dacă am marcat, nu vreau să comentez decizia arbitrilor de a anula golul înscris de Sandu. Ne-am fi dorit să evoluăm pe stadionul Ancora, unde gazonul este ireproşabil. Noi ca echipă gazdă nu am putut să construim cum ne-am dorit pe terenul foarte prost de pe Dunărea. Metalosport s-a descurcat bine în partidele cu adversari puternici. Să vedem cum vom evolua împotriva contracandidatelor la evitarea retrogradării. Eu sunt însă mulţumit pentru că avem parcă o altă echipă decât în turul campionatului. Evoluţiile băieţilor îmi dau putere să mă zbat pentru ca acest club să meargă mai departe. Jocul începe să se lege şi sunt convins că vom avea o primăvară frumoasă. Eu sper ca şi spectatorii să vină la meciurile noastre, pentru că suntem singura echipă care are aproape numai jucători născuţi şi crescuţi în Galaţi”.
Metalosport a acumulat 4 puncte în cele două etape din retur, aproape la fel cât în tot turul. Echipa lui Mihai Ciobanu are în componenţă câţiva jucători de perspectivă care pot deveni certitudini în viitorul apropiat. Adăscăliţei, Constantinescu, Asanache, Gohoreanu, Eduard Dumitru sunt fotbalişti care dacă vor fi serioşi pot avea un cuvânt de spus în fotbalul românesc.


Articole înrudite