24 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Echipa gălăţeană şi-a adus brazilian pentru play-off şi Cupă
Echipa gălăţeană şi-a adus brazilian pentru play-off şi Cupă

La sediul Federaţiei Române de Fotbal a avut loc miercuri la prânz tragerea la sorţi pentru faza sferturilor de finală ale Cupei României la futsal. Dacă în faza precedentă am avut parte de un meci în familie, acum roata norocului s-a întors şi United va întâlni pe City\'us Tg. Mureş. Partida se va disputa pe 19 sau 20 aprilie la Tg. Mureş.
„De data asta, sorţii nu ne-au mai surâs şi vom juca în deplasare cu City\'us, o echipă ce are în palmares multe titluri de campioană şi Cupe, dar şi participări în cupele europene. Suntem interesaţi să organizăm Final Four la sala Polivalentă Dunărea, vrem să ne calificăm în semifinale pentru ca publicul gălăţean să poate să ne susţină cu trofeul la vedere. Şi avem şi o surpriză pentru suporterii noştrii şi cei care ne susţin: am transferat un jucător brazilian de 20 ani, Lucas Pereira Ajala, un jucător foarte tehnic, care până acum a jucat doar la amatori în ţara sa. Dacă se va acomoda la noi, Lucas va semna un contract pe trei ani cu opţiune de prelungire încă doi”, ne-a precizat preşedintele clubului gălăţean, Toader Ştefu.
Celelalte partide sunt: City\'us 2 Tg. Mureş - Autobergamo Deva, Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ - FK Odorheiu Secuiesc, KSE Tg. Secuiesc - Muncitorul Reşiţa. Următorul joc oficial pentru echipa gălăţeană va fi pe 4 martie, în campionat, acasă cu Progresul Focşani (sala Polivalentă Dunărea, ora 18.00). La mijlocul săptămânii trecute, România Under 21 a susţinut două amicale: 4-8 respectiv 3-3 cu Naţionala Ungariei. În echipa tricoloră a evoluat titular în ambele meciuri gălăţeanul Ionuţ Păduraru.


Articole înrudite