27 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSU Galaţi îşi construieşte o echipă frumoasă
CSU Galaţi îşi construieşte o echipă frumoasă

După o perioadă lungă, voleiul feminin gălăţean a revenit pe prima scenă. CSU Galaţi a promovat şi speră cu sprijin din partea autorităţilor locale şi nu numai, să nu fie o prezenţă efemeră în Divizia A1. Cele patru jucătoare noi: Sorina Marian, Irina Horeică, Monica Foca şi Iuliana Cazamir au semnat marţi contractele şi deja s-au apucat serios de treabă alături de celelalte colege.
„Mă bucur să revin în Galaţi după nouă ani de zile. Am multe amintiri frumoase de aici, Galaţiul fiind primul oraş unde am evoluat în divizia A cu CSU Metal. Am ales să semnez cu CSU pentru că mi s-a părut un proiect bun, cu oameni care vor să investească în această echipă pentru a face performanţă. Pentru primul an obiectivul nu este unul măreţ însă cred că putem face o figură frumoasă şi pe viitor să obţinem rezultate din ce în ce mai bune”, ne-a declarat Irina Horeică, jucătoare ce a mai evoluat în carieră la CSU Metal, Rapid, SCM U Craiova, CSM Lugoj, Alba Blaj, CSM Târgovişte şi Dinamo Bucureşti.
La rândul ei, Sorina Marian a ţinut să precizeze imediat după semnarea contractului cu gruparea pregătită de Ileana Berdilă: „Sunt fericită că am semnat aici şi cred eu că am luat decizia cea mai bună. Sunt mândră că o avem în lot pe Flori Chirilov, ridicătoarea naţionalei. Consider că formăm o echipă competitivă, cu jucătoare de valoare şi cu caractere puternice”. Sorina este o jucătoare cu mare experienţă ce a evoluat la: Ştiinţa Bacău, CSM Sibiu, CSM Lugoj şi CSM Târgovişte. Antrenamentele se vor desfăşura în localitate alternativ în sală şi pe stadion.


Articole înrudite

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare meteorologică cod galben cu in ...

Premii pentru elevii de 10 ai Galaţiului

Tarifele poliţelor RCA rămân plafonate

Noi sensuri unice în Galaţi