27 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSU Danubius va juca tot în Ligă
CSU Danubius va juca tot în Ligă

Reputatul antrenor Gheorghe Tadici a prevestit încă din luna septembrie, când a venit la Galaţi, că CSU Danubius nu va retrograda din Liga Naţională. Confirmarea a venit la sfârşitul săptămânii trecute, la turneul de baraj ce s-a desfăşurat în sala sporturilor „Kati Szabo” din Sf. Gheorghe. Echipa gălăţeană a obţinut două victorii: 26-20 cu Minaur Baia Mare şi 39-20 cu HM Buzău şi şi-a atins obiectivul.
„Sunt fericit că până la urmă am reuşit să ne îndeplinim obiectivul şi trebuie să le felicit pe fete. A fost sezon greu pentru noi, cu suişuri şi coborâşuri, dar am rămas uniţi până la capăt şi am izbândit împreună. Am început mai greu, cu numai nouă jucătoare, ne-am revenit pe parcurs dar pe final de an au intervenit cele două accidentări, Daciana Balaban şi Iulia Artean, şi angrenajul a avut de suferit. Sunt sigur că nu ajungeam să avem emoţii cu Daciana şi Iulia în teren, apoi am strâns rândurile, fetele au înţeles situaţia şi am dus corabia la mal. Vom juca şi sezonul viitor în Liga Naţională, acum am mai căpătat experienţă, vom încerca să ne facem o echipă competitivă şi să reuşim o clasare în zona liniştită a clasamentului”, ne-a declarat tehnicianul gălăţean, Valeriu Costea.
Lotul de jucătoare: Emilia Anghel, Laura Bujoiu - Cosmina Cozma, Cristina Marcu, Mădălina Conache, Andreea Chiricuţă, Ştefania Florea, Daciana Balaban, Iulia Artean, Ramona Urse, Nicoleta Vlad, Andreea Taivan, Denisa Şelever, Elena Livrinikj, Dajana Jovanovska, Nataşa Krnic şi, nu în ultimul rând, Daniela Goldic, cea mai experimentată jucătoare din Liga Naţională, retrasă din activitate la ultimul meci de pe teren propriu cu CSM Unirea Slobozia. Conducerea administrativă şi tehnică a demarat deja negocierile pentru lotul din sezonul 2017-2018.


Articole înrudite