27 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Avântul Valea Mărului, o surpriză plăcută şi locul cinci, Metalosport n-a avut bani de arbitraj
Avântul Valea Mărului, o surpriză plăcută şi locul cinci, Metalosport n-a avut bani de arbitraj

Liga a III-a la fotbal a programat vineri partidele din cadrul ultimei etape din sezonul 2016-2017. Din păcate, doar două dintre echipe gălăţene şi-au putut juca şansele pe teren. Preşedintele de la Metalosport, Dorin Butunoiu, a anunţat de joi la federaţie imposibilitatea să achite baremul de arbitraj şi astfel partida de pe stadionul Dunărea - Nicolae Rainea nu a fost programată, echipa gălăţeană pierzând prin forfait. Interesant este faptul că în această perioadă grupa de juniori 2003 de la Metalosport însoţită de oficialul mai sus amintit efectuează un turneu de pregătire în Italia, care cu siguranţă a necesitat un efort financiar mult mai mare.
Revelaţia din actuala ediţie de campionat este fără îndoială nou promovata Avântul Valea Mărului, care a reuşit un retur de senzaţie, fără înfrângere pe teren propriu. Susţinuţi de inimosul primar Florin Virgil Doca şi sub îndrumarea staff-ului Ovidiu Lupu - preşedinte, Valentin Cramer - antrenor principal, Cătălin Curteanu - antrenor secund, Adrian Bontea - antrenor pentru portari, vălmărenii au încheiat en-fanfare şi au învins contracandidata CSM Roman cu scorul de 3-1, după ce romaşcanii au condus până în min. 60. Pentru învingători au marcat: Gîrleanu, Vîrlan şi I.Cristian, ultimul în prelungiri. Avântul a folosit formula: Chiriţescu - Sava, Antofe, Căldăraru, Frunză - Anastasie, Vîrlan, Bogoş, Roşu - Cristian, Gîrleanu. Au mai jucat: Dodan şi Bălan.
Sporting Lieşti a primit vizita celor de Olimpia Rm. Sărat. Partida s-a terminat cu o remiză albă deşi lieştenii au dominat şi au irosit o mulţime de ocazii, printre care şi o bară. Antrenorii Ionuţ Niculcea şi Dorinel Matei au început partida cu 11-le: Vicol - Filimon, Manea, Voicu, B. Dumitru - Sprînceană, Lovin , Adamache, Cană - Crihană, Ed. Dumitru. A mai intrat: Munteanu. Situaţia din clasamentul final pentru echipele care au reprezentat Galaţiul: Avântul Valea Mărului 43 puncte - locul V, Sporting Lieşti 38 p - locul VIII şi Metalosport 30 p - locul XI.


Articole înrudite