22 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Canicula şi mureşenii, adversari de luat în seamă
Canicula şi mureşenii, adversari de luat în seamă

Oţelul Galaţi - FCM Tg. Mureş, în cea de-a IV-a etapă din Liga I. Partida se va disputa de la ora 18.00 şi va fi condusă la centru de un „fluieraş” începător, Dragoş Istrate.

Oţelul a avut un start bun de campionat, acumulând şapte puncte după primele trei etape. Roş-alb-albaştrii pornesc favoriţi în confruntarea de astăzi. Mureşenii, sunt nou promovaţi în prima ligă, dar trebuie trataţi cu maximă seriozitate pentru că în rundele precedente au remizat la Vaslui şi au învins pe teren propriu pe Unirea Urziceni. „Vom întâlni o echipă bună, cu jucători valoroşi, care în ultimele două etape a obţinut rezultate neaşteptate cu două candidate la titlu. Eu aştept de la fotbaliştii mei să formeze o echipă care să facă totul pentru a câştiga jocul. Nu va fi uşor, va fi o luptă care va dura 90 de minute. Sper să avem de partea noastră suportul publicului, pe care-l aştept în număr cât mai mare la stadion”, a declarat Dorinel Munteanu. La Oţelul ar putea reintra Antal, fotbalist care şi-a revenit după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon în acest început de campionat. Va lipsi în continuare John Ibeh, accidentat, care însă a intrat în dizgraţia şefilor după ce a refuzat micşorarea salariului aşa cum au procedat ceilalţi colegi.

Dorinel vs. Naţionala

Naţionala României a pierdut cu 0-2 amicalul disputat miercurea trecută la Istanbul în faţa Turciei. „A fost un joc slab, mă aşteptam la altceva din partea naţionalei. Am arătat un prea mare respect adversarului nostru despre care nu cred că ne este superior din punct de vedere valoric. Chiar dacă scuza legată de acel penalti inventat este corectă, pentru mine acest lucru nu schimbă cu nimic datele problemei. Jucăm prea mult doar pentru a recupera mingea, iar când am avut-o, am contraatacat sporadic, n-am avut curaj. Ne-am creat ocazii în urma fazelor fixe, dar după părerea mea este puţin. Bineînţeles că Răzvan ştie ce şi-a dorit de la acest amical. Eu consider că avem jucători destul de valoroşi care pot face ambele faze, poate nu 90 de minute, dar cel puţin 70 de minute cred că pot face acest lucru”, a declarat Munteanu, care, însă, s-a declarat optimist în ceea ce priveşte campania de calificare la Euro 2012. „Eu, ca fost jucător al echipei naţionale, la fiecare eşec sunt dezamăgit, dar asta e şi eu am avut meciuri pierdute când eram la naţională. Sunt optimist în ceea ce priveşte campania de calificare, sper să începem bine, avem un meci acceptabil în compania Albaniei”, a mai precizat antrenorul principal al Oţelului.



Articole înrudite