22 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Unirea se destramă şi asta este singura certitudine la Urziceni în ultimele săptămâni. Rămasă fără Mihai Stoica şi Narcis Răducan în conducere şi fără antrenorul Roni Levi şi ca şi eliminată din Europa League, gruparea ialomiţeană şi-a scos la mezat jucătorii.
Dacă săptămâna trecută se anunţa că George Galamaz va ajunge la Astra împreună cu Ricardo şi Laurenţiu Marinescu, se pare că transferurile nu au fost perfectate, iar marţi Gazeta Sporturilor a scris că fundaşul central al vicecampioanei va deveni jucătorul Stelei, la fel ca Pablo Brandan şi Marius Bilaşco. Actele ar urma să fie semnate în zilele următoare, cel mai probabil după returul meciurilor din play-off-ul Europa League, în care Steaua joacă cu Grasshopper Zurich, iar Unirea cu Hajduk Split.
Cu toate acestea, situaţia lui Galamaz rămâne incertă, în condiţiile în care Astra Ploieşti a anunţat din nou pe site-ul oficial că acesta va începe din această săptămână pregătirile sub comanda lui Mihai Stoichiţă, alături de alţi cinci fotbalişti de la Unirea Urziceni.
Perioada de transferuri în Liga I se încheie pe 10 septembrie.


Articole înrudite