22 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Seria de victorii ale Oţelului Galaţi, întreruptă la Alba Iulia
Seria de victorii ale Oţelului Galaţi, întreruptă la Alba Iulia

UNIVERSITATEA CLUJ - OÞELUL GALAÞI 2-1 (Mendy 34, Boştină 53 / Borbely 45+2)
"U" Cluj: Matache - Buhuş, D. Munteanu, Cvirik, Mendy - Delgado, V. Gheorghe, Adr. Ionescu (Reinaldo 71), Boştină (Machado 81) - Lemnaru, Cl. Niculescu (Acosta 64). Antrenor: Marian Pană.
Oţelul: Grahovac - Râpă, Sârghi (Pena 76), Sg. Costin, Sălăgeanu - Antal, I. Neagu (Viglianti 63), G. Paraschiv, Giurgiu, Ochiroşii (Buş 46) - C. Borbely. Antrenor: Dorinel Munteanu.
Cartonaşe galbene: Adr. Ionescu 21, Boştină 50, Mendy 53, V. Gheorghe 70, Matache 90+2 / Borbely 10, Sârghi 51, Giurgiu 77, Grahovac 90
Cartonaş roşu: Borbely 60
Arbitri: Mugurel Drăgănescu - Mircea Orbuleţ, Valentin Avram - Lucian Rusandu

Cum au fost marcate golurile
1-0 (35) MENDY a înscris de pe stânga, după ce a scăpat singur cu Grahovac;
1-1 (45+2) BORBELY a punctat cu o excelentă lovitură de cap după o lovitură liberă de pe stânga a lui Sălăgeanu;
2-1 (52) BOŞTINÃ a transformat o lovitură de la 11 metri.

După prima înfrângere din campionat pe care echipa roş-alb-albastră a suferit-o duminică în meciul cu CFM Univesitatea Cluj, antrenorul echipei Oeţul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că deja se gândeşte la meciul care va avea loc pe teren propriu cu FC Braşov. "Din păcate, am întrerupt seria bună de rezultate din acest start de campionat. U Cluj are un public care se demonstrează a fi cel de-al 12-lea jucător, însă pe final am forţat egalarea. Ne-am creat mai multe ocazii de gol, însă nu am reuşit să înscriem. A fost greu şi pentru că am rămas în zece oameni cu jumătate de oră înainte de final. Nu ştiu dacă a fost penalti la duelul dintre Sârghi şi Lemnaru, dar am primit semnale că s-a acordat prea uşor. Ne gândim acum doar la meciul următor, cel cu FC Braşov, de pe teren propriu", a afirmat Munteanu.
Un cartonaş galben încasat în primele 15 minute de Borbely s-a dovedit extrem de ghinionist pentru oţelari când mai era o jumătate de oră de joc. Borbely a încasat două avertismente şi, după ce reuşise un gol cu capul, a fost nevoit să lase echipa în inferioritate numerică. Arbitrul de centru a decis că este vorba de simulare şi Oţelul a trebuit să caute egalarea cu Grahovac de vreo două ori în careul advers. Oţelarii gălăţeni au suferit prima înfrângere din acest campionat şi au primit primele două goluri pe terenul de la Alba Iulia.



Articole înrudite