25 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Băieţii de la CSU Danubius au revenit la muncă
Băieţii de la CSU Danubius au revenit la muncă

După un sezon în care au evoluat în Liga Naţională, handbaliştii de la CSU Danubius au revenit la antrenamente. Antrenorul Florin Andronic a sunat miercuri adunarea şi a programat un prim antrenament. Au răspuns prezent jucătorii: Mârşiu, Cristescu, Şahîn, Dospinescu, Ionel, Poteră, Frangulea, Ghenghea, Gavrilă, Olaru, Ilie, Băjenaru, Prună, Ghindaru, ultimii patru cu dublă legitimare CSS -CSU Danubius.
„Am strâns rândurile şi o luăm de la capăt. Lotul a rămas în linii mari acelaşi, au venit trei jucători noi de la Suceava şi Focşani, ne înhămăm la muncă şi ne dorim să facem lucruri frumoase în Divizia A”, ne-a declarat antrenorul Florin Andronic.
Antrenamentele, care se vor desfăşura în Galaţi vor fi în prima parte fizice, pe stadion şi sala de forţă după care se va trece la partea tehnico-tactică şi omogenizare. CSU Danubius va susţine şi mai multe amicale. În perioada 1-3 septembrie, echipa gălăţeană va participa la un turneu la Bacău alături de: Farul Constanţa, HC Alexandria, o echipă din Ucraina şi Ştiinţa Municipal Bacău. Divizia A va debuta pe 17 septembrie şi se va desfăşura după acelaşi sistem, cu două serii.


Articole înrudite