25 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Antrenamente şi jocuri amicale pentru United
Antrenamente şi jocuri amicale pentru United

United Galaţi a avut un sezon foarte bun la futsal pe care l-a încheiat cu trei clasări pe podium: locul III în Liga I, locul II la Cupa României şi locul III în Liga a II-a. Obiectivele de performanţă rămân şi pentru sezonul viitor chiar dacă nu au fost încă fixate. După vacanţa foarte necesară, antrenorul David Asandei a sunat adunarea, pregătirile urmând să se desfăşoare la Galaţi. În perioada următoare antrenamentele vor fi foarte intense, urmând ca de săptămâna viitoare să treacă şi la etapa de omogenizare cu jocuri amicale.
„Ne-am apucat de treabă cu seriozitate în formulă completă. Programul competiţional va fi stabilit pe 16 august, cu siguranţă campionatul va debuta pe 4 septembrie. S-au înscris 12 echipe, a promovat din Liga a II-a Luceafărul Buzău, după ce Wet Imperial Miercurea Ciuc, echipa clasată pe primul loc a anunţat că se retrage din cauza problemelor financiare”, ne-a declarat antrenorul David Asandei.
Echipa gălăţeană va participa în perioada 12-14 august la Cupa Iaşiului alături de două campioane: Clasic Chişinău (Moldova) şi Grand Pro Varna (Bulgaria) şi echipa gazdă, CSMS Iaşi, iar o săptămână mai târziu va organiza cea de-a doua ediţie a Cupei Nicolae Rainea unde au fost invitate: Dunărea Călăraşi, CSMS Iaşi, Grand Pro Varna şi United.


Articole înrudite