27 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Argint şi bronz pentru CSU la Naţionalele de badminton; Seniorii de la Siderurgistul, pe podium la Iaşi
Argint şi bronz pentru CSU la Naţionalele de badminton; Seniorii de la Siderurgistul, pe podium la Iaşi

În perioada 30 septembrie - 2 octombrie, în sala de sport a CSS 6 Bucureşti au avut loc Campionatele Naţionale pentru Juniori I Under 19. Printre competitori s-au aflat şi sportivii de la CSU Galaţi, Cosmin Hîncu, Ştefan Constandache, Tudor Mircică, Irina Călin, Andreea Dimitriu, însoţiţi de antrenorul Dorel Badiu. După trei zile intense de concurs, sportivii gălăţeni au reuşit să dispute două dintre cele cinci finale, dublu masculin şi dublu mixt, în care rezultatele le-au fost nefavorabile. Rezultate: Simplu masculin: Hîncu Cosmin - loc 3, Ştefan Constandache - loc 3; Dublu masculin: Hîncu Cosmin / Ştefan Constandache - loc 2; Dublu mixt : Hîncu Cosmin / Grecea Ioana (PNC Bucureşti) - loc 2.
„Competitia de la Bucureşti a fost foarte disputată, multe meciuri fiind terminate în trei seturi. Au fost şi multe surprize, cea mai mare fiind înregistrată de Daniel Popescu (Timişoara) care a câştigat proba de simplu masculin. Sportivii mei au avut un parcurs bun, se putea şi mai bine în special la fete, dar tragerea la sorti nu ne-a fost favorabilă, ca exemplu finala de anul trecut la dublu fete, acum s-a jucat în sferturi. Irina Călin este ghinionista, fiind primul concurs de vreo 10 ani de când joacă la care nu ia nicio medalie”, ne-a declarat antrenorul de la CSU Galaţi, Dorel Badiu.
În aceeaşi perioadă, la Iaşi a avut loc Cupa Iaşiului pentru seniori categoria A, B şi C. Galaţiul a fost reprezentat de sportivii de la CS Siderurgistul care au reuşit clasări pe podium la proba de dublu masculin categoria C prin : Claudiu Barciuc - loc 1; Marius Constandache / Adrian Andrei - loc 2, Iulian Călin / Florin Hîncu - loc 3.


Articole înrudite

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galaţi organizează Festivalul Naţional de Comedie – Ediţia ...

Premii pentru elevii de 10 ai Galaţiului

Tarifele poliţelor RCA rămân plafonate

Noi sensuri unice în Galaţi