25 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Alexandra Dumitrache a semnat pentru Phoenix
Alexandra Dumitrache a semnat pentru Phoenix
Campania de transferări a demarat la echipa gălăţeană. Conducerea clubului s-a înţeles cu jucătoarea Alexandra Maria Dumitrache, 22 ani, 170 cm, şi aceasta va fi prezentă la reunirea lotului programată în jurul datei de 1 august. 
„Am ales să vin la Phoenix datorită conducerii, şi aici mă refer la domnul Nini. Eu îl cunosc pe dânsul şi ştiu că face o treabă bună la Galaţi. Apoi este vorba şi despre antrenorul de anul trecut, Eugenio Rodrigues, care rămâne şi anul acesta la echipă. Am văzut că a obţinut un rezultat deosebit în clasamentul Ligii Naţionale, ceea ce mă face să cred că este un antrenor cu experienţă şi foarte bun. Îmi doresc să acumulez cât mai multă experienţă şi să pot aduce un plus echipei, să o ajut cu ce pot eu mai mult şi să reuşim un loc cât mai sus în campionat”, ne-a declarat noua achiziţie a echipei gălăţene. 
În ultimele două sezoane, Alexandra a evoluat la BCM Danzio Timişoara, iar în ultima ediţie de campionat a avut ca statistici: 22 meciuri, 8,4 puncte, 2,3 recuperări, 2,5 pase decisive. Noua jucătoare a echipei pregătite de Eugenio Rodrigues şi Andreea Şoptică a cochetat cu Naţionalele României Under 16, Under 18 şi Under 20.

Articole înrudite