28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Conducere nouă la USR PLUS Galaţi
Conducere nouă la USR PLUS Galaţi

S-a schimbat conducerea la USR PLUS Galaţi, după alegerile interne din 26 iunie 2021. Astfel, ca urmare a scrutinului intern, preşedintele filialei gălăţene este senatorul Andrei Postică. Noii vicepreşedinţi sunt Alin Popa (USR), Cătălin Rohozneanu (USR), Florin Goga (PLUS), Daniela Ancuţa Şarpe (PLUS), Paula Leon (PLUS), Nicolae Vizinteanu (PLUS) şi Marian Pătrăşcoiu (PLUS).

„Continuăm proiectele pe care le-am început, ne axăm pe planuri despre, pentru şi cu gălăţeni şi, mai presus de orice, rămânem o echipă. O echipă implicată, hotărâtă să schimbe în bine viziunea despre mediul politic. O echipă pentru care nu există «nu se poate», ci doar «lucrăm împreună, pentru a reuşi!». Scopul comun: la alegerile din 2024 să reprezentăm o alternativă credibilă, viabilă şi puternică pentru toţi gălăţenii!”, spune noua echipă într-o postare pe facebook.

Fostul preşedinte al USR Galaţi, deputatul Bogdan Rodeanu, a declarat: „De azi (n.r. - 26 iunie 2021), nu mai sunt preşedinte USR Galaţi. O nouă echipă de conducere va coordona activitatea USR Galaţi în următorii 2 ani. Le urez succes. Vă mulţumesc, vouă, tuturor, pentru sprijin, pentru felul în care am colaborat, ne-am mobilizat şi am lucrat în aceşti 4 ani şi jumătate, pentru Galaţi, pentru România. Voi continua. Vă mulţumesc pentru implicare şi pentru faptul că împreună am ţinut steagul opoziţiei sus, aici, la Galaţi. Rămân alături de voi, într-un nou USR”.


Articole înrudite