27 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Voleibalistele de la CSU Galaţi au susţinut primele amicale
Voleibalistele de la CSU Galaţi au susţinut primele amicale

Echipa gălăţeană îşi continuă pregătirea pentru revenirea în eşalonul de elită al voleiului feminin românesc. După ce s-au pus la punct cu pregătirea fizică şi cea tehnico-tactică, studentele au trecut la o altă etapă importantă, cea de omogenizare. Sâmbătă şi duminică, trupa pregătită de Ileana Berdilă, care este ajutată de Nelu Ivanov, a susţinut trei meciuri amicale la Bacău, cu Ştiinţa, echipă ce a jucat finala mică din ultima ediţie de campionat şi o dublă la Piatra Neamţ, cu Unic, o echipă cu tradiţie în voleiul românesc.
„Au fost primele jocuri în noua formulă. Nu m-au interesat rezultatele ci am vrut să văd cum se leagă jocul şi să punem în aplicare ce am lucrat la antrenamente. Cu Bacăul, o echipă de podium, fetele s-au mişcat bine, am câştigat un set şi în ultimul am cedat la 23. După amiază, am jucat cu Unic, fetele au resimţit oboseala, am plecat la 6 dimineaţa din Galaţi, la 11 am jucat la Bacău, am continuat drumul şi la 18.00 am intrat pe teren cu Piatra. A doua zi le-am pus mari probleme, am fost foarte aproape să luăm două seturi şi am fost lăudaţi de oficialii de la Unic. Suntem pe drumul cel bun, vom încerca să ne întărim cu un centru, post deficitar momentan, mai sunt multe de pus la punct dar sper ca până la primul joc oficial angrenajul echipei să funcţioneze aşa cum ne dorim”, ne-a declarat antrenoarea Ileana Berdilă.
Rezultate: 1-3 cu Ştiinţa Bacău, 0-3 şi 1-3 cu Unic Piatra Neamţ. Lotul folosit: Florina Chirilov, Adriana Dudnic, Sorina Marian, Elena Ivan, Irina Todaşcă, Iuliana Cazamir, Monica Foca, Roxana Petre, Teodora Şabloschi, Corina Vasilie, Carmen Vasile. Nu a putut fi folisită Irina Horeică, care urmează un program de recuperare. La sfârşitul acestei săptămâni, CSU va susţine o dublă amicală în deplasare cu CSM Bucureşti, medaliata cu bronz în ultima ediţie de campionat şi deţinătoarea Challenge Cup.


Articole înrudite

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galaţi organizează Festivalul Naţional de Comedie – Ediţia ...

Premii pentru elevii de 10 ai Galaţiului

Tarifele poliţelor RCA rămân plafonate

Noi sensuri unice în Galaţi