24 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Viorel Tănase este spectator la tenis şi se gândeşte la Oţelul
Viorel Tănase este spectator la tenis şi se gândeşte la Oţelul

Viorel Tănase nu scapă nicio competiţie importantă. Fostul jucător şi antrenor al Oţelului a asistat la finala turneului Futures cu premii de 10.000 de dolari. Tase nu a uitat echipa lui de suflet, Oţelul, la care se gândeşte mai mereu.

„Am în familie o tenismenă, fiica mai mică. Am venit cu ea la finală să vadă ce înseamnă o competiţie adevărată. Este multă linişte în tenis, iar mie îmi place să aud galeriile şi scandalul de la fotbal. Mi-a plăcut însă la tenis, care este un sport în care inteligenţa se împleteşte perfect cu calităţile fizice. Eu deocamdată sunt fără angajament. Am nişte discuţii şi aştept să văd ce se finalizează. Nu îmi este uşor în perioada asta, pentru că vreau să fiu în iarbă, unde îmi este locul. Există şi astfel de momente în fotbal şi trebuie să le gestionăm cu atenţie. În ceea ce priveşte Oţelul, nu retrogradarea este marea problemă. Se întâmplă să mai ajungi şi în liga secundă. Eu sper ca echipa să-şi continue activitatea, iar oamenii care conduc acest club să investească banii necesari. Echipa are resurse şi poate reveni într-un an în Liga 1”, a explicat Viorel Tănase.

Tănase merită o şansa pentru a pregăti o echipă de primă ligă. Tehnicianul a dovedit că este un antrenor dedicat meseriei şi care poate realiza lucruri frumoase dacă echipa pe care o pregăteşte are condiţii decente. Cu siguranţă că într-o zi Tase se va întoarce pe banca Oţelului, formaţia la care s-a lansat în fotbalul mare şi pe care a antrenat-o o perioadă scurtă de timp. Tase merită în viitorul apropiat şansa de a pregăti din nou echipa pentru care aproape că şi-a dat viaţa pe teren. Viorel Tănase este o legendă a Oţelului şi unul dintre puţinii foşti jucători care s-a îndreptat spre meseria de antrenor.


Articole înrudite