24 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul promite spectacol cu Universitatea Cluj
Oţelul promite spectacol cu Universitatea Cluj

Oţelul dispută sâmbătă ultima partidă din campionat pe teren propriu. Meciul va însemna şi un rămas bun faţă de Liga 1. Echipa de la Dunăre vrea să facă spectacol chiar dacă adversara, Universitatea Cluj, are nevoie de victorie pentru a mai spera la evitarea retrogradării.

Cristi Munteanu - team manager Oţelul, a declarat: „Echipa noastră se află în formă foarte bună şi poate învinge orice adversar. Florin Cernat a readus spectacolul în liga 1 şi este greu ca vreun adversar să îl poată opri. Ştiu că echipa clujeană este disperată, dar noi ne jucăm cinstit şansele, aşa cum am făcut-o în fiecare meci de campionat. Nu ne interesează care sunt obiectivele echipelor pe care le întâlnim, noi ne vedem de treaba noastră. Personal mi-aş dori să nu retrogradeze Rapid, pentru a nu fi în aceeaşi serie cu noi în liga secundă. Dacă nu existau atâtea greşeli de arbitraj în defavoarea noastră, am fi avut 12 puncte în plus în clasament şi nu am fi avut probleme cu retrogradarea. Ce a fost nu mai poate fi schimbat, însă noi vrem să terminăm acest sezon cu fruntea sus. Îmi pare bine că publicul s-a întors alături de echipă şi sunt convins că la meciul de sâmbătă vor fi mulţi spectatori în tribune pentru a-şi lua rămas bun de la Liga 1."

Oţelul vrea să obţină cel puţin 4 puncte din ultimele 2 partide. Asta înseamnă că gălăţenii au drept obiectiv victoria în partida cu Universitatea Cluj şi cel puţin un punct din meciul de la Tg. Mureş. Sancţiunea de 3 puncte dictată de Comisia de Licenţiere nu va mai fi pusă în practică, pentru că echipa gălăţeană a retrogradat. Florin Marin va trimite în teren în meciul cu Universitatea Cluj următorul 11: Abraham - Solomou, Miron, Sissoko, Popescu - Helder, Cucu - Iorga, Popa, Hamroun - Cernat. Oţelul - Universitatea Cluj se joacă sâmbătă de la ora 16:00 pe stadionul situat în cartierul Ţiglina 3.


Articole înrudite