24 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App

Băieţii au ieşit din scenă la Complexul Viva şi au lăsat locul fetelor. Primul turneu Futures cu premii de 10.000 de dolari debutează sâmbătă, cu partidele din calificări. Pe tabloul principal figurează la acesta oră 7 jucătoare române. Principala favorită a concursului este Cristina Ene (România) - 423 WTA, urmată de Anna Giulia Remodina (Italia) - 491 WTA, Caroline Romeo (Franţa) - 513 WTA, Ana Bondar (Hungaria ) - 532 WTA şi Gabriela Talabă (România) - 536 WTA. Organizatorii nu exclud însă apariţia de ultim moment a unor jucătoare mult mai bine clasate.

Florin Şipoş - directorul turneului, a declarat: „Tabloul nu este încă finalizat. Aşteptăm ca în ultimul moment să apară surprize. Avem pe tabloul principal o gălăţeancă, Gabriela Talabă. Pot să vă spun că la turneul cu premii de 25.000 de dolari va fi prezentă pe tabloul principal şi brăileanca  Georgia Crăciun, care a primit un wild-card."

Cu siguranţă că lupta pentru cucerirea trofeului va fi foarte interesantă. Tenisul feminin românesc se află la un nivel mult mai ridicat decât cel masculin, astfel că speranţele ca o reprezentantă a ţării noastre să triumfe în turneul de la Viva sunt foarte mari. De altfel, prima favorită a competiţiei este Cristina Ene (România). Speranţele gălăţenilor se îndreaptă spre Gabriela Talabă, jucătoare care poate să meargă până la capăt şi să ridice trofeul deasupra capului. Cu siguranţă că şi tribunele vor fi mai animate la meciurile fetelor decât au fost la partidele din turneele masculine.


Articole înrudite