21 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Valeriu Costea, antrenor CSM Galaţi: „Sunt convins că în partidele oficiale, echipa noastră va avea evoluţii mult mai bune”
Valeriu Costea, antrenor CSM Galaţi: „Sunt convins că în partidele oficiale, echipa noastră va avea evoluţii mult mai bune”

Sala sporturilor Traian din Rm.Vâlcea a găzduit joi şi vineri cea de-a 14-a ediţie a Memorialului Constantin Tită, un turneu amical cu participarea echipelor feminine de handbal: CSM Galaţi, CSM Slatina, Dacia Mioveni 2012 şi SCM Rm.Vâlcea. Echipa gălăţeană, nou promovată în Liga Florilor a terminat pe locul 4 după ce a pierdut ambele meciuri: 26-29 (15-12) cu CSM Slatina, după ce gălăţencele au condus timp de 55 de minute pe tabela de marcaj şi 20-30 (7-17) cu Dacia Mioveni 2012, în finala mică. „A fost un turneu foarte util. Lipsa de experienţă a majorităţii componentelor lotului, face ca jucătoarele să aibă evoluţii oscilante. Nu trebuie să uităm că la aceste partide nu au putut evolua muntenegreanca Ivana Djurovic, Andreea Sandu şi Daniela Corban. Sunt convins că în partidele oficiale, echipa noastră va avea evoluţii mult mai bune”, a declarat antrenorul Valeriu Costea. CSM Galaţi a susţinut marţi 16 august, la sala Siderurgistul, după închiderea ediţiei un amical cu Activ Prahova Ploieşti, echipă ce activează în Divizia A iar în weekendul 19-20 august vor participă la un ultim turneu amical la Brăila alături de Corona Braşov, SCM Craiova şi HC Dunărea Brăila.


Articole înrudite