23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
United pleacă în Bulgaria
United pleacă în Bulgaria

Jucătorii de la United se adună vineri, 1 august. Elevii lui Asandei vor să-şi intre în ritm pentru turneul pe care îl vor întreprinde în Bulgaria între 7 şi 10 August.
David Asandei, antrenor United, a declarat: „Ne reunim pe 1 august, chiar dacă este vineri, pentru că pe 7 august plecăm în Bulgaria pentru a participa la un turneu destul de puternic. La competiţia găzduită de Varna vor lua parte primele trei clasate din campionatul Bulgariei şi noi. Nu putem să mergem nepregătiţi, astfel că i-am chemat pe băieţi la antrenamente încă de vineri. Sârbul Jovanovici va sosi abia luni în Galaţi pentru că mai are de rezolvat câteva formalităţi legate de acte. Deocamdată Ivan Jovanovic este singurul nostru transfer, dar mai avem în vedere achiziţionarea a doi sârbi care evoluează la campioana Bulgariei. Pentru sezonul care va debuta în luna septembrie nu putem să ne propunem decât să ne clasăm cât mai sus. Sper ca la finalul sezonului să avem în palmares primul trofeu fie că este vorba de campionat sau de Cupa României. Am mare încredere în băieţi că vor face lucruri frumoase în acest sezon".
United nu a pierdut niciun jucător în această vară şi l-a achiziţionat pe sârbul Ivan Jovanovic, un stângaci în vârstă de 30 de ani care a evoluat în mai multe campionate străine. Dacă va reuşi să-şi completeze lotul cu încă doi jucatori străini, pe care David Asandei îi are în vizor, United s-ar putea bate chiar şi pentru titlul de campioană a României. Echipa gălăţeană are un lot omogen, iar implanturile cu jucători străini ar putea-o ajuta pe United să ajungă unde tânjeşte de câţiva ani, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului campionatului intern.


Articole înrudite