28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
United a dat-o în bară în ultimele trei secunde
United a dat-o în bară în ultimele trei secunde

Etapa a doua a Ligii 1 la futsal a programat în sala sporturilor din Deva, derbiul dintre Autobergamo şi United Galaţi. Cele două echipe au confirmat aşteptările şi au oferit un duel atractiv, cu faze spectaculoase, care în cele din urmă s-a încheiat nedecis.
Tigrii lui Florin Ignat au condus de două ori: Araujo a deschis scorul  în min.9 din penaltiul scos de Boşneagă, iar căpitanul Burdujel a marcat pentru 2-1 în min.26, dar devenii au revenit de fiecare dată şi au egalat prin Toni, autorul unei duble. Gălăţenii au avut ocazia în mai multe rânduri să se desprindă pe tabela de marcaj: Cireş, scăpat singur cu Dinicuţă, a irosit o ocazie mare de 2-0, în prima repriză pentru ca în partea a doua, Tacot să treacă pe lângă 3-1, iar cu trei secunde înainte de final, internaţionalul Toniţă să ţintească bara din propria jumătate de teren.
Una peste alta, un rezultat echitabil după aspectul general al jocului. Rezultat final: Autobergamo - United 2-2 (1-1). Pentru echipa gălăţeană au jucat: Toniţă, Cîrdei - Burdujel, Tacot, Araujo, Crişan, Ignat, Cireş, Boşneagă. Din lot au mai făcut parte: Păduraru, Oană, Arhire, Petică. După două etape, United a acumulat patru puncte şi ocupă locul 2 în clasament. Următorul joc este programat pe 2 octombrie, în sala Polivalentă Dunărea, cu nou promovata Sportul Ciorăşti.


Articole înrudite