03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Rugby Club Yantra Gabrovo din Bulgaria a invitat echipa Colegiului Tehnic Traian Vuia în perioada 8-10 martie pentru 2 jocuri amicale. Între clubul Yantra şi Clubul din Galaţi există o prietenie de 41 de ani, cu întâlniri anuale atât la nivel de echipe de juniori, cât şi de seniori. Colegiul Traian Vuia se va deplasa cu echipa de juniori III, ai căror membri componenţi sunt născuţi în perioada 1996-1997. Antrenorul echipei va fi prof. Dorian Secuianu, iar conducătorul delegaţiei va fi prof. Viorel Secuianu.
Federaţia moldovenească de Rugby invită echipa de Under 18 a Colegiului Traian Vuia la Memorialul „Ion Hîncu” care va avea loc la Chişinău în perioada 14 -17 martie. La acest turneu memorial la care echipa gălăţeană a participat de 4 ori vor participa echipe din ţări ca: Polonia, Ucraina, Anglia, România şi Republica Moldova. Echipa gălăţeană va fi compusă din juniori născuţi în perioada 1995-1996, cu excepţia celor 4 juniori care fac parte din lotul naţional, care sunt în cantonament. Delegaţia gălăţeană va fi condusă de prof. Marius Secuianu.
În perioada 23 - 29 martie echipa naţională se va deplasa în Grenoble, din Franţa, la Campionatul European la Under 18. Pe data de 4 martie au fost convocaţi pentru ultimul stagiu de pregătire al Naţionalei de Under 18: Boboc Cristian, Manolache Costel, Rusu George şi Tihan Iulian.
Pe adresa Primăriei Muncipiului Galaţi (Primar Marius Stan) a sosit o invitaţie, din partea Primăriei oraşului Pessac, oraş înfrăţit cu Galaţiul, pentru a însoţi echipa de rugby a Colegiului Tehnic Traian Vuia, la un turneu în această localitate. Delegaţia gălăţeană este invitată în perioada 29 martie - 5 aprilie, pentru a susţine 2 jocuri cu Rugby Pessac şi Alouette Pessac. Această invitaţie este ca răspuns a vizitei selecţionatei oraşului Pessac în vara trecută la Galaţi.


Articole înrudite