25 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Suporter Club Oţelul Galaţi s-a reunit, dar incertitudinile persistă
Suporter Club Oţelul Galaţi s-a reunit, dar incertitudinile persistă

Sub comanda lui Stelian Bordieanu, luni seara, la primul antrenament al Suporter Club Oţelul Galaţi s-au prezentat 27 de jucători, cei mai mulţi juniori care au activat în cadrul clubului intrat în faliment. Chiar dacă mai aşteaptă la echipă şi fotbalişti experimentaţi, conducerea echipei spune că se va baza pe tinerii crescuţi în propria  pepinieră. În acest moment, media de vârstă a echipei este sub 18 ani.
„Acum mai am doi-trei care strică media, dar sunt copii care... noi în primul rând pentru ei e făcut proiectul ăsta, să aibă o şansă de a merge mai departe şi de a juca, pentru că noi am fost lăsaţi de izbelişte în ultima perioadă”, a precizat antrenorul Bordieanu.
Directorul sportiv Sorin Haraga a subliniat importanţa decisivă a suporterilor în noul proiect fotbalistic.
„Se vede şi acum că suntem susţinuţi şi încurajaţi. Indiferent ce se întâmplă în fotbal... fotbaliştii joacă, se lasă, la fel şi conducătorii, dar suporterul va rămâne pentru totdeauna”, a concluzionat oficialul gălăţean.
Atmosfera a fost ca în zilele bune. Peste 100 de fani au scandat, au aprins torţe şi au cântat alături de tinerii jucători cu care clubul pleacă la drum. Conducerea clubului îşi doreşte să înscrie echipa în liga a patra, însă, dacă se va ivi oportunitatea înscrierii în liga a treia, aceasta va fi analizată. Suporterii spun că vor lua în calcul această variantă numai dacă va exista o invitaţie din partea Federaţiei Române de Fotbal şi doar dacă SCOG nu va lua locul unei alte echipe.
Lotul prezent la reunire: Ştefan Bordieanu, Cătălin Enache - Rareş Oprea, Ruben Codreanu, Claudiu Maftei, Robert Ciurea, George Cristof, Viorel Lepădatu, Mihai Petică, Claudiu Cireaşă, Aurelian Goga, Tudor Scarlat, Alin Grigoraş, Robert Grozav, Robert Gheorghe, George Iancu, Petrişor Tudosă, Marius Tudose, Boboc, Iulian Pleşu, Adrian Miron, Daniel Mocanu, Paul Ioniţă, Alexandru Sava, Cristian Chirilă, Bandac. Surprizele le-au constituit Eugen Baştină şi Valentin Ioviţă, doi jucători cu experienţă care şi-au arătat disponibilitatea să joace pentru echipa gălăţeană.


Articole înrudite