20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Simona Halep s-a calificat la pas în turul trei la US Open
Simona Halep s-a calificat la pas în turul trei la US Open

Tenismena Simona Halep s-a calificat în runda a treia a turneului US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, după ce a învins-o pe Kristina Kucova (Slovacia) cu 6-3, 6-1, miercuri, la arenele Flushing Meadows din New York. Halep (29 ani, 13 WTA), cap de serie numărul 12, a obținut o victorie scurtă, în numai 68 de minute.
„Este foarte bine că m-am întors aici, anul trecut n-am putut juca. Este extraordinar să pot juca iar în fața spectatorilor, cărora le mulțumesc pentru prezență. Întotdeauna este grozav să joci la US Open, unde atmosfera este deosebită. Mă simt mai bine acum, sunt mai încrezătoare. Înaintea turneului eram îngrijorată din cauza problemelor medicale, nu jucasem atâtea luni. E greu să gestionezi presiunea unui Grand Slam, dar cred că mă descurc destul de bine”, a declarat Simona Halep, la Eurosport.
Românca și-a asigurat un cec de 180.000 de dolari și 130 de puncte WTA, iar în turul al treilea o va înfrunta pe învingătoarea dintre kazaha Elena Rîbakina, cap de serie numărul 19, și Caroline Garcia (Franța).


Articole înrudite