25 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
SC Oţelul Galaţi a început în forţă şi-şi anunţă pretenţiile de promovare
SC Oţelul Galaţi a început în forţă şi-şi anunţă pretenţiile de promovare

Peste 2000 de spectatori au ţinut să fie prezenţi sâmbătă după-amiază în tribuna de la „Siderurgistul” pentru a fi alături de SC Oţelul Galaţi, care a debutat în Liga a IV-a împotriva celor de la Victoria Independenţa. Atmosfera a fost incendiară, suporterii şi-au susţinut favoriţii cum numai ei ştiu să o facă, iar aceştia nu au rămas datori, au făcut spectacol pe teren şi au câştigat cu un scor de set de tenis: 6-1. Au marcat: Postelnicu (2 goluri), Buteseacă, Radu, Tudosă din lovitură de la 11 metri şi Pavel. Antrenorul Stelian Bordieanu a utilizat formula: Şt. Bordieanu - Neagu, Scutaru, R.Codreanu, Ciurea - Postelnicu, Năpîrlică, Tudosă (min.66 Smadu), Radu - Buteseacă (min.55 Ţâmpău), Gheorghe (min.70 Hanghiuc).
Pe durata jocului, cei prezenţi au donat o sumă de bani care va fi folosită pentru cele două echipe de juniori, A şi B, ale clubului.
„Mă aşteptam să vină lume multă la stadion, pentru că ştiam că oamenii din Galaţi iubesc fotbalul, iubesc Oţelul. Încă nu suntem închegaţi, mai avem câteva lucruri de pus la punct, în cel mai scurt le vom rezolva. Echipa le aparţine suporterilor, ei sunt cei care conduc, ne susţin şi vreau să le mulţumesc. Acesta a fost primul meci, putem realiza mai mult dacă vom fi susţinuţi”, a declarat antrenorul Stelian Bordieanu.


Articole înrudite