23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Ronaldinho a fost eliberat din închisoare şi mutat în arest la domiciu la un hotel din Asuncion
Ronaldinho a fost eliberat din închisoare şi mutat în arest la domiciu la un hotel din Asuncion

Fostul star al fotbalului mondial, brazilianul Ronaldinho a fost eliberat după mai bine de o lună din închisoarea în care a fost închis, împreună cu fratele său Roberto de Assis, pentru utilizarea unor paşapoarte false la intrarea în Paraguay, dar va ramâne în arest la domiciliu într-un hotel din Asuncion, în urma unei decizii a justiţiei din această ţară, informeaza EFE şi AFP.
Fostul atacant al formaţiilor FC Barcelona şi Paris Saint-Germain a sosit marţi seara la hotelul de lux Palmaroga din capitala paraguayană. Decizia de eliberare a celor doi fraţi a fost luată de judecătorul care se ocupa de acest dosar, Gustavo Amarilla, după depunerea unei cauţiuni în valoare de 1,6 milioane de dolari de către reprezentanţii legali ai brazilienilor. Ronaldinho şi fratele său au fost conduşi la hotel de patrulele de poliţie. „Am primit asigurări din partea conducerii hotelului că ei vor rămâne sub supraveghere acolo, pe cheltuiala lor", a precizat magistratul.
Ronaldinho, câştigătorul Balonului de Aur din 2005, se afla în închisoare, împreună cu fratele său, începând din 6 martie, după ce au fost acuzaţi că au utilizat paşapoarte false la intrarea lor în Paraguay. Judecătorul de caz a refuzat iniţial cererea privind arestul la domiciliu şi a ordonat ca brazilienii să rămână la închisoare până la finalizarea anchetei poliţiei, argumentând că există riscul ca cei doi să părăsească ţara.
Ronaldinho, care a jucat în cariera lui la cluburi ca: Atletico Mineiro, Flamengo, Barcelona, Milan şi Paris Saint-Germain, fiind desemnat de FIFA cel mai bun fotbalist al anilor 2004 şi 2005 de către FIFA, şi-a încheiat cariera profesionistă în 2015.


Articole înrudite