23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul vrea 3 puncte de la Piatra Neamţ
Oţelul vrea 3 puncte de la Piatra Neamţ

Oţelul încearcă să obţină cea de a doua victorie în campionat. Misiunea gălăţenilor nu va fi simplă, pentru că vor întâlni Ceahlăul Piatra Neamţ, o formaţie imprevizibilă. Elevii lui Tibor Selymes s-au pregătit intens în pauza ocazionată de partidele pe care naţionala de seniori le-a disputat cu Irlanda de Nord şi Danemarca. Fosta campioană a disputat şi o partidă amicală cu Petrolul în care au evoluat şi Jula şi Silviu Ilie, jucători reveniţi  după accidentări. Antrenorul gălăţenilor a lucrat mult în această perioadă la jocul ofensiv care reprezintă punctul nevralgic al oţelarilor. Echipa de la Dunăre are nevoie de un succes la Piatra Neamţ pentru a putea părăsi ultimul loc din clasament. Fosta campioană a României are nevoie de rezultate pe plan sportiv pentru că în ceea ce priveşte situaţia financiară lucrurile par a se îndrepta.
Vlad Răpişcă - administrator special Oţelul, a explicat: „Suntem în etapa elaborării unui nou plan de reorganizare, care apoi va fi supus spre aprobare Adunării Creditorilor. Datoriile s-ar cifra undeva la 2,5 milioane lei, plus cele curente. Procesul referitor la impunerea ANAF este în curs şi, deocamdată, această impunere este suspendată. Încercăm să găsim noi surse de venit şi suntem aproape de a semna un contract cu un sponsor nou, de afară. Nu este o sumă mare, dar ne va ajuta mult."
Jucătorii şi antrenorii sunt cu banii la zi şi trebuie să se gândească doar la meciul cu Ceahlăul. Un succes la Piatra Neamţ ar relansa Oţelul în lupta pentru salvarea de la retrogradare, în timp ce o înfrângere i-ar complica mult viaţa formaţiei gălăţene. Singurii jucători care nu şi-au revenit după accidentări sunt Plopeanu şi Zaharia. În aceste condiţii Tibor Selymes ar putea începe partida cu Ceahlăul  în următoarea formulă: Hotoboc - Milea, Mişelăricu, Leca, D. Popescu - Helder, Karlik - Brigido, Cernat, Popa –Tudorie (Cristea ). Olandezul Otenhoff este pus la punct cu pregătirea fizică şi ar putea fi marea surpriză a lui Selymes pentru meciul de sâmbătă.
Meciul Ceahlăul - Oţelul se joacă sâmbătă de la ora 18:00 şi este transmis de Look TV.


Articole înrudite