23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul trebuie să învingă Gazul
Oţelul trebuie să învingă Gazul

Oţelul nu a mai cunoscut de mult timp gustul victoriei. Echipa gălăţeană nu a mai înscris de la meciul câştigat în faţa Rapidului. S-au adunat 5 partide fără gol marcat. Unul dintre motivele pentru care s-au înregistrat rezultate negative este legat de arbitrajele de care a avut parte echipa gălăţeană. Arbitrii par chitiţi  pe fosta campioană şi penalizează orice abatere cu maximum de severitate.
În aceste condiţii, Tibor  Selymes nici nu mai ştie ce să le spună elevilor săi. Ce a fost a fost, iar gălăţenii trebuie să aibă puterea să o ia de la capăt. Urmează meciul cu Gaz Metan Mediaş, o formaţie imprevizibilă. Formaţia lui Dulcă a remizat etapa trecută, 1-1 pe teren propriu cu Astra Giurgiu după un meci în care a scăpat ca prin urechile acului de înfrângere. Pentru a obţine primul succes după 5 etape de secetă, Oţelul are nevoie de sprijinul publicului.
Cristi Munteanu - team manager Oţelul, a declarat: „Trebuie să mulţumim suporterilor noştri care sunt şi la bine şi la rău alături de echipă. Publicul nostru se află pe locul 5 în Liga I, ceea ce reprezintă un lucru extraordinar. Trebuie să recunosc faptul că suntem datori spectatorilor şi vrem să ne revanşăm faţă de ei. Avem nevoie de ajutorul spectatorilor la meciul cu Gaz Metan pentru că nu am renunţat la luptă. Cu ajutorul publicului vom învinge Gaz Metan Mediaş. Avem nevoie ca de aer de cele 3 puncte puse în joc”.
La Oţelul s-a mai produs o schimbare în organigrama clubului. Fostul şef al Centrului de Copii şi Juniori, Vivi Stamate a acceptat să preia conducerea echipei Fortuna Câmpina şi în locul său a fost numit reputatul om de fotbal, profesorul universitar Aurică Dragăn.
În ceea ce priveşte lotul pe care îl va avea la  dispoziţie Tibor Selymes pentru meciul cu Gaz Metan, Zaharia, Plopeanu, Silviu Ilie şi Cucu vor absenta cu siguranţă. Accidentarea lui Alex Zaharia nu este chiar atât de gravă cum părea la prima vedere. Cu toate acestea jucătorul va trebui să stea cu piciorul în ghips 3 săptămâni.
Antrenorul echipei gălăţene ar putea trimite în teren următorul 11: Hotoboc - Cojoc, Miron, Karlik, D. Popescu - Leca, Helder - Brigido, Cernat, Popa -Jula.
Meciul dintre Oţelul şi Gaz Metan se joacă astăzi de la ora 18:30 pe stadionul situat în cartierul Ţiglina 3.



Articole înrudite