23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul nu are scuze dacă pierde la Chiajna
Oţelul nu are scuze dacă pierde la Chiajna

Oţelul se află aproape de meciul care o poate relansa în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Partida de la Chiajna cu Viitorul este privită de conducerea clubului ca un meci de totul sau nimic.
Cristi Munteanu, team manager Oţelul, a declarat: „Le-am transmis jucătorilor: atât eu cât şi Ovidiu considerăm că sezonul începe pentru noi în partida cu Viitorul. De acolo va trebui să plecăm cu 3 puncte, adică va trebui să ne întoarcem victorioşi. După acest meci vom avea pe teren propriu partide cu echipe destul de accesibile. Antrenorii speră ca relaţiile de joc să se cristalizeze cât mai repede. Omogenizarea trebuie să se încheie cât mai rapid, pentru că noi am pierdut deja mult teren faţă de celelalte formaţii. Din punctul meu de vedere, nu vom avea nicio scuză dacă vom pierde partida cu Viitorul. La echipă nu mai avem nevoie de jucători cu fiţe şi ifose. Fiecare fotbalist care va fi folosit trebuie să termine partida cu iarba în gură, cum se spune în limbaj sportiv. Trebuie să ne sacrificăm cu toţii pentru a scoate corabia la liman. Noi venim după o partidă ciudată cu Steaua. Nu s-a putut face o analiză la acea partidă, pentru că din minutul 15 am evoluat în 10 oameni. Cele 15 minute reuşite din partida cu Steaua ne-au dat impresia că echipa poate mult mai mult. Nu accept o înfrângere la Viitorul sub nicio formă".
Declaraţia lui Cristi Munteanu pune presiune mare pe antrenorul Tibor Selymes şi pe jucătorii Oţelului. Suporterii echipei gălăţene sunt curioşi să vadă cum se va prezenta fosta campioană după o pregătire spartană. Echipa gălăţeană are nevoie de un succes în partida de la Chiajna, însă partida nu va fi o simplă formalitate, ba dimpotrivă. Viitorul vine după un succes surprinzător obţinut la Giurgiu în faţa Astrei, astfel că echipa lui Hagi are un moral foarte bun. Bogdan Vintilă, fostul antrenor principal şi-a reziliat contractul cu echipa din Voluntari, astfel că Gică Hagi va conduce şi la propriu şi la figurat Viitorul. Oţelul va putea alinia cel mai bun 11 pe care îl poate trimite în teren la ora actuală. Cernat, Iulian Popa şi Brigido par că formează trioul de forţă al echipei de la Dunăre. Tibor Selymes se gândeşte să folosească un unsprezece cu un singur închizător, Stelian Cucu în condiţiile în care Helder este suspendat. Tehnicianul Oţelului nu s-a hotărât încă pe cine va titulariza dintre Grădinaru şi Zaharia, adică va avea de ales între tinereţea primului şi experienţa superioară a celui de al doilea. Selymes este nevoit să ia cele mai bune decizii în cel mai important meci al formaţiei sale din această toamnă. Campionatul începe pentru echipa gălăţeană la Chiajna. Totul este să înceapă bine...


Articole înrudite