23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Metalosport nu-şi revine
Metalosport nu-şi revine

Metalosport a suferit cea de-a şasea înfrângere consecutivă. Meciul pierdut în faţa lui Dinamo 2 a avut însă un scenariu demn de filmele lui Alfredo Hitchcock. Echipa gălăţeană a condus cu 2-1, a rămas în 10 oameni, a ratat un penalty prin Negoiescu şi a fost învinsă, până la urmă, cu 3-2. Cum eşecul a fost cel de al 6-lea consecutiv, conducerea clubului a luat hotărâri importante.
Dorin Butunoiu, preşedintele Metalosport Galaţi, a declarat: „Am pierdut un meci pe care l-am avut în mână. Chiar dacă am rămas în 10 oameni, am beneficiat de o lovitură de la 11 metri pe care am irosit-o. După acest meci de infarct mă mir că mai sunt sănătos. Cred că de data aceasta am avut şi ghinion, pentru că meritam cel puţin un rezultat de egalitate. Am luat deja o măsura şi i-am reziliat contractul jucătorului Petcu. Le voi mai propune la încă doi jucători micşorarea contractului, iar dacă vor refuza ne vom despărţi şi de aceştia. Nu mai putem continua în acest mod. Am adus jucători cu experienţă ca să facă diferenţa şi noi pierdem pe banda rulantă. Nu se mai poate astfel. Voi coborî şi eu în iarbă şi voi participa la antrenamente. Vreau să fac tot ceea ce este omeneşte posibil pentru a salva situaţia".
Metalosport trăieşte un coşmar. Echipa gălăţeană a uitat ce înseamnă victoria pentru că de la succesul înregistrat în prima etapă împotriva lui Callatis Mangalia au urmat şase insuccese. Jucătorii veniţi cu surle şi trâmbiţe de la Dunărea au dezamăgit profund. În loc să ajute echipa venită din liga a 4-a, foştii dunăreni au greşit decisiv în fiecare partidă. Preşedintele Dorin Butunoiu este decis să facă curăţenie în lot. În iarnă vor veni oricum câţiva jucători cu care antrenorul Vlad Pavel va putea să o ia de la capăt. Metalosport trebuie însă ca până la finalul turului să încerce să mai cucerească măcar 5-6 puncte pentru că altfel îi va fi imposibil să se salveze de la retrogradare.


Articole înrudite