02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul îşi face reglajele finale, Sporting a rămas fără adversar
Oţelul îşi face reglajele finale, Sporting a rămas fără adversar

SC Oţelul a susţinut sâmbătă pe stadionul propriu un amical în compania colegei de eşalon, Sporting Juniorul Vaslui. Oţelarii lui Dorinel Munteanu şi-au făcut reglajele cu mai puţin de două săptămâni înaintea celor două meciuri oficiale din Cupa României şi campionat şi au mai bifat o victorie concludentă, scor final: 5-1, după ce la pauză a fost 3-0. Pentru echipa gălăţeană au marcat: Jardan, o dublă şi Yabre, în prima repriză respectiv V.Niculae şi Cireş, în cel de-al doilea mitan.
Managerul tehnic Dorinel Munteanu a început cu formula: Ursu - Rus, Cojocaru, Yabre, Niculae - Neagu, Dobre, Jardan - Demian, Cricimar, Nica. După pauză au mai intrat: Cireş, Nedelea, Sîrghi, Badea, Vaştag, Angheluţă, Tănasă, Bucevschi, Mereuţă. Oţelul şi-a programat ultimul amical pe 19 august tot acasă cu Metalul Buzău, urmând ca a doua zi să aibă loc prezentarea lotului pentru sezonul 2021-2022.
Sporting Lieşti trebuia să joace, la Odobeşti, pe teren neutru cu Aerostar Bacău. Băcăuanii au dat dovadă de neseriozitate şi au anunţat în ultimul moment că nu se mai pot prezenta la meci deoarece în aceeaşi zi vor juca cu Ceahlăul Piatra Neamţ. Lieştenii vor juca miercuri, 18 august, cu Viitorul Ianca. Programul Ligii a 3-a se va stabili marţi, 17 august, iar prima etapă este programată pe 28 august. Roş-alb-albaştrii vor juca pe 25 august în faza a 3-a din Cupa României, adversarul urmând să fie stabilit la tragerea la sorţi.


Articole înrudite