24 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul are nevoie de forţe proaspete la Chiajna
Oţelul are nevoie de forţe proaspete la Chiajna

Oţelul nu s-a putut baza pe câţiva jucători importanţi în partida cu Dinamo. Poate că dacă aceştia s-ar fi aflat în teren, rezultatul înregistrat la finalul celor 90 de minute ar fi fost altul. Tibor Selymes va putea să-i folosească pe Emil Dică, căruia i-a expirat suspendarea, pe Iulian Popa şi pe Sissoko. Cristian Cristea are o leziune musculară care nu-i va permite să fie prezent aproape sigur în meciul de vineri seară. Situaţia lui Matondo este cea mai complicată. Atacantul nu a primit cartea verde din Egipt, iar Cristi Munteanu şi Ovidiu Burcă încearcă să rezolve situaţia până la ora partidei cu Concordia.

Cristi Munteanu - team manager Oţelul, a declarat: „Eu am avertizat că optimismul pe care îl aveau mulţi înainte de meci poate fi exagerat. Una sunt jocurile amicale şi alta sunt cele oficiale. În partidele pe puncte este alta miza, iar presiunea îşi spune uneori cuvântul. Eu cred că am pierdut nemeritat în faţa lui Dinamo pentru că echipa bucureşteană nu a fost cu nimic superioară formaţiei noastre. Este adevărat că am avut mari probleme de lot pentru acest meci. Cristea s-a accidentat la un antrenament şi în partida de sâmbătă seara nu am avut atacant pe bancă. Singurul vârf valid din lot a fost Alex Tudorie care s-a luptat cât a putut. Cartea verde a lui Matondo nu a sosit după ce timp de 3 săptămâni am ţinut legătura cu Federaţia din Egipt. Probabil că acolo este altă lume şi lucrurile funcţionează anormal. Iată că am fost nevoiţi să stăm într-un singur atacant şi Tibi Selymes s-a văzut nevoit să-l introducă pe Grădinaru pe post de atacant.\"
O altă absenţă din echipa gălăţeană a fost cea a lui Hotoboc. Portarul a devenit jucătorul Oţelului abia în dimineaţa partidei cu Dinamo. Goalkeeper-ul de 35 de ani redevenit proprietatea clubului Universitatea Craiova şi a fost nevoie să se discute cu Adrian Mititelu. Cum Selymes pregătise partida cu Dinamo cu Kalambay titular, tehnicianul echipei de la Dunăre nu a mai făcut schimbarea în ultimul moment. Cu Hotoboc între buturi probabil că echipa de la Dunăre nu ar fi părăsit terenul învinsă. Accidentările lui Popa şi Sissoko nu au fost grave, astfel că cei doi ar putea fi folosiţi de Selymes în meciul de la Chiajna. Antrenorul Oţelului era mulţumit că va avea variante pe banca de rezerve, însă ghinionul a făcut ca 5 oameni de bază să nu poată fi folosiţi în partida cu Dinamo. La meciul cu Concordia lucrurile vor sta altfel, iar Selymes va trebui să se gândească mult până să aleagă primul 11. Oţelul va avea un meci de totul sau nimic pentru că orice variantă în afară de victorie nu ajută echipa gălăţeană. Fosta campioană trebuie să joace doar pe cartea victoriei pentru că un eventual rezultat de egalitate nu ar ajuta-o deloc. Oţelul are doar 12 puncte şi egalurile nu îi sunt suficiente. Echipa gălăţeană are nevoie de succese în faţa contracandidatelor la evitarea retrogradării, iar Concordia este una dintre aceste formaţii.


Articole înrudite