23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul a luat 4 goluri de la  Dinamo!
Oţelul a luat 4 goluri de la Dinamo!

Oţelul a început meciul cu Dinamo cu mare ambiţie. Elevii lui Weiss au avut primele ocazii, dar Onwuachi, Cristea şi Karlic irosesc faze importante. La şutul slovacului din minutul 16 s-a opus portarul Samoilă. A fost de ajuns ca Dinamo să aibă prima ocazie serioasă şi angrenajul Oţelului a fost spulberat precum un castel din cărţi de joc. Era minutul 23 când Lazăr a executat o lovitură liberă, mingea a ajuns la Elton care a trimis o rachetă în stânga lui Vlasie, 1-0 Dinamo. Elevii lui Stoican şi-au majorat avantajul după ce Sebastian Colţescu a acordat penalty la un presupus contact între Lazăr şi Mişelăricu. Bilinski a transformat şi scorul a devenit 2-0. Oţelul are o nouă ocazie în minutul 31, când Zaharia şutează în bară după o gafă a lui Fai. Cristea iroseşte o fază importantă când încearcă să şuteze "a la Hagi" în loc să-i paseze lui Avdic. Primele 45 de minute se încheie cu ocazia imensă a lui Avdic, care a şutat penibil din poziţie foarte bună. Repriza secundă a fost diferită de prima parte. Pe teren a existat practic o singură echipă, Dinamo. În chiar primul minut de după pauză, Dinamo s-a distanţat la 3-0, după ce Bilinski a fructificat respingerea greşită a lui Vlasie la şutul lui Elton. Sebastian Colţescu nu-i acordă cartonaş roşu lui Bilinski, care l-a lovit cu cotul în figură pe Mişelăricu. Decizia arbitrului din Craiova avea să conteze foarte mult în economia partidei, pentru că Bilinski a realizat hat-trick-ul şi a dus scorul la 4-0. Oţelul a încercat să înscrie golul de onoare, dar şuturile elevilor lui Hans Michael Weiss nu au nimerit cadrul porţii. Dinamo s-a impus cu 4-0 şi pentru Oţelul se anunţă vremuri foarte grele.
Oţelul a rezistat puţin şi nici nu putea mai mult cu o linie defensivă demnă de liga secundă. Formaţia lui Weiss are nevoie de 4 fundaşi, un portar, precum şi de un atacant. Oţelul a părut o umbră a echipei din sezonul trecut şi, după câte se pare, va avea probleme în lupta pentru evitarea retrogradării.

Formaţii:

Dinamo: Samoilă 6 - Fai 6, Ad. Popa 6, Durimel 6, Grecu 6 - Boubacar 6, Elton 8 (Matei 8) - Lazăr 7, Bărboianu 6, Rotariu 5 (Filip ) - Bilinski 9.
Oţelul: Vlasie 4 - Cojoc 4 (Marus 4), Mişelăricu 4, Sipovic 4, Murgoci 3 - Karlic 6, V. Gheorghe 6 - Onwuachi 5, Avdic 5, Zaharia 5 - Cristea 4 (Ciftci 5).

Declaraţii:

Hans Michael Weiss - antrenor Oţelul: „Am pierdut la scor, dar nu am jucat rău mai ales în prima repriză. Nu facem o tragedie din această înfrângere şi sunt sigur că vom arăta mai bine în viitorul apropiat pentru că vom acumula din punct de vedere fizic”.
Flavius Stoican - antrenor Dinamo: „Am făcut un meci bun. Oţelul nu a jucat rău, dar noi am reuşit să practicăm un fotbal ofensiv. Sper să văd aceeaşi atitudine la elevii mei şi în meciul din etapa viitoare de la Cluj cu CFR”.

 


Articole înrudite