25 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Nepoţelele”de la United, pe locul doi, dar fără înfrângere
„Nepoţelele”de la United, pe locul doi, dar fără înfrângere

Cea de-a XX-a ediţie a Cupei Oneşti s-a încheiat miercuri cu o frumoasă festivitate de premiere. Din Galaţi a participat United, campioana naţională de la junioare IV, care a făcut de data aceasta pasul la junioare. „Nepoţelele” şi-au respectat cartea de vizită şi după trei victorii au jucat finala cu gazdele de la OK Sport Oneşti. Partida a fost aprig disputată şi deşi fetele antrenate de Sanda Asandei au condus majoritatea timpului, s-a terminat remiză, la ultima fază ni s-a refuzat o aruncare de la 7 metri văzută de toţi cei prezenţi în sală, situaţie care le-a avantajat pe oneştence, cu un golaveraj superior s-au clasat pe primul loc.
„Sunt mulţumită de evoluţia fetelor, au jucat extraordinar cu CSM Ploieşti şi un pic supărată pentru meciul cu Oneştiul, am condus tot timpul dar nu am ştiut să gestionăm finalul şi să rezistăm presiunii”, ne-a declarat antrenoarea Sanda Asandei.
United a înregistrat rezultatele: 28-7 cu CSS Comăneşti, 25-5 cu CSS Odorheiu Secuiesc, 23-22 cu CSM Ploieşti şi 14-14 cu OK Sport Oneşti. Lotul de jucătoare: Alexandra Gurău, Roxana Ivanov, Bianca Toma - Roberta Arsene, care a fost desemnată de organizatori cea mai bună jucătoare a turneului, Rebecca Măciuceanu, Alessia Asandei, Liliana Ticea, Andreea Merla, Ioana Ciolacu, Raluca Lungu, Sorana Chiriac, Diana Crăciun, Miruna Chiriluţă şi Adina Pricochel. Au absentat: Flavia Călina, Iulia Eiler, Dorina Pîrvu şi Martina de Santis, aflate la Izvorani în tabăra de pregătire cu Naţionala de cadete 2002-2003.


Articole înrudite