23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Moş Crăciun a venit şi la clubul Junior
Moş Crăciun a venit şi la clubul Junior

Sfârşitul de an este motiv de sărbătoare pentru toţi sportivii indiferent de vârstă. Conducerea clubului Junior a organizat serbarea de sfârşit de an la sala Siderurgistul. Copiii de la toate grupele de vârstă au participat la câteva partide demonstrative, după care l-au aşteptat pe Moş Crăciun. Invitaţi speciali au fost Viorel Tănase şi profesorul Ionel Tămăşanu. Moş Crăciun a venit şi fiecare dintre copiii de la Junior a primit câte o pungă cu bunătăţi.
Marius Cosoreanu, preşedinte Junior, a declarat: „Ca în fiecare an, Moş Crăciun a ajuns şi la noi. El a făcut peste 100 de copii fericiţi. Moşul a venit şi la noi, la staff-ul tehnic. Viorel Tănase a venit alături de noi şi ne sprijină pentru ca aceşti copii să facă trecerea spre fotbalul mare. Eu sper ca Viorel Tănase, una dintre cele mai mari personalităţi ale fotbalului gălăţean, să ne ajute şi de acum înainte pentru ca Junior să devină un club şi mai respectat decât este în prezent. Pentru că suntem într-un moment de bilanţ, pot să spun că 2014 a fost un an excelent pentru gruparea noastră din punct de vedere al rezultatelor obţinute la competiţiile la care am participat. Până acum eram consideraţi o alternativă, dar am devenit o opţiune. În 2015 ne dorim să trecem cu grupa cea mai mare pe care o avem la fotbalul adevărat, cel în 11 contra 11, şi vrem să facem aşa cum este normal în fotbalul de performanţă. Vom înscrie această echipă în întrecerile naţionale, ceea ce va fi o premieră pentru noi. Suntem pregătiţi să facem faţă pretenţiilor care devin mai mari pe zi ce trece".
Junior este un club care şi-a câştigat un loc important în fotbalul gălăţean şi începe să devină cunoscut şi pe plan naţional. Marius Cosoreanu şi Ionuţ Niculcea au adoptat o strategie occidentală de conducere a clubului, care începe să dea roade.


Articole înrudite