23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Metalosport a primit Supercupa Judeţului Galaţi de la preşedintele FRF, Răzvan Burleanu
Metalosport a primit Supercupa Judeţului Galaţi de la preşedintele FRF, Răzvan Burleanu

Liviu Ciubotariu a reuşit un lucru pe care puţini îl credeau posibil. Preşedintele AJF Galaţi l-a adus la galaţi pe preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, care a venit însoţit de secretarul general Gheorghe Chivorchian. Meciul desfăşurat la Lieşti şi care s-a opus proaspăt promovatei în liga a 3-a Metalosport, câştigătoarea fazei judeţene a Cupei, Gloria Iveşti, a fost plăcut ochiului.
Metalosport, cu câţiva foşti jucători ai Dunării în primul 11 - Costea, Blănaru, Manea, Negoescu, Lupu - pornea mare favorită. Echipa din Iveşti a avut prima ocazie importantă, dar echipa care a deschis scorul a fost Metalosport. Frunză a fructificat o centrare perfectă a lui Blănaru şi divizionara C conducea cu 1-0. Metalosport s-a jucat cu ocaziile până la pauză, însă scorul a rămas neschimbat pe tabelă. Metalosport a rezolvat meciul la începutul reprizei secunde. Mai întâi, Lupu a fost faultat în careu şi Manea a transformat lovitura de la 11 metri. Acelaşi Manea a dus scorul la 3-0 cu un şut sec la colţul lung. Jucătorii lui Vlad Pavel au slăbit ritmul şi Toader a redus din handicap. Până la final nu s-a mai marcat, chiar dacă au fost destule ocazii de ambele părţi.
Metalosport a cucerit Supercupa Judeţului Galaţi dupa ce s-a impus cu 3-1. Echipa gălăţeană a primt trofeul de la Răzvan Burleanu. Gloria Iveşti a primit  premiul Fair Play de la directorul DJTS, Ana Maria Vasiliu.
„Am venit aici la invitaţia domnului Ciubotariu, un om care se zbate să facă ceva în fotbalul gălăţean. Am asistat la un meci plăcut şi mă bucur să constat că există o bază atât de frumoasă aici, la Lieşti", a declarat Răzvan Burleanu.
„Am câştigat meritat. Cred că problema învingătorului nu s-a pus nici un moment. Sunt sigur că băieţii vor juca mai bine decât au facut-o astăzi în primul meci din campionat, pe care îl disputăm sâmbăta viitoare", a spus Dorin Butunoiu, preşedinte Metalosport Galaţi.



Articole înrudite