23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Înfrângerea la Iaşi înseamnă plecarea lui Weiss
Înfrângerea la Iaşi înseamnă plecarea lui Weiss

Oţelul dispută în această seară un meci foarte important pentru viitorul echipei gălăţene pe prima scenă a fotbalului românesc. Fosta campioană a României a acumulat doar un punct în clasament şi are mare nevoie de un succes. Cel mai interesat de obţinerea unei victorii ar trebui să fie antrenorul Hans Michael Weiss, care a căzut în dizgraţia conducerii clubului.
Germanul a avut un discurs logic şi la ultima conferinţă de presă organizată înaintea partidei cu CSMS Iaşi. Problema lui Weiss este că vorbele nu se transpun şi în fapte. Neamţul a vorbit despre unitatea grupului şi despre faptul că echipa joacă din ce în ce mai bine!? Weiss a negat că Oţelul ar avea probleme fizice chiar dacă realitatea celor petrecute în primele patru etape îl contrazice. Fosta campioană nu are un preparator fizic şi acest lucru se vede în faptul că echipa “pică” din punct de vedere fizic după minutul 60. Oricât de bine s-ar pricepe secundul Steffen Menzze la pregătirea fizică, el nu este specializat în aşa ceva.
Conducerea clubului aşteaptă ca echipa să aibă o cu totul altă prestaţie în meciul de la Iaşi. În caz contrar, vor fi luate măsuri aspre.
Remus Pascu, director executiv Oţelul Galaţi, a declarat: „Aşteptăm ca echipa să aibă în partida de la Iaşi o cu totul altă atitudine decât am văzut până în prezent. Vreau să văd o motivaţie care nu se manifestă doar la modul artificial şi o prestaţie care să arate a joc de fotbal, nu a mişcare browniană. Nu ascundem faptul că suntem dezamăgiţi nu atât de rezultate cât de atitudinea arătată de jucători şi antrenori. Chiar dacă ar exista o lipsă de valoare, aceasta poate fi compensată cu disciplină, organizare şi determinare. Aceste trei atribute nu le-am văzut până acum la echipa noastră. În momentul în care nu se produce nicio schimbare în jocul echipei, nu putem merge înainte în acest fel. Vom încerca să luăm măsurile oportune pentru ca echipa să continue în liga 1. Am avut multe discuţii cu domnul Weiss. Ştim că el este un profesionist, dar îi cerem mai multă implicare. Noi nu am fost nemulţumiţi de scorurile obţinute ci de maniera de joc".
Discursul lui Remus Pascu sună ca un ultimatum pentru antrenorul Weiss şi pentru o parte dintre jucători. Oţelul ar trebui să aibă o prestaţie excelentă în faţa echipei lui Lăcătuş pentru ca Hans Michael Weiss să rămână pe banca echipei gălăţene.
Oţelul s-a deplasat  la Iaşi cu un autocar închiriat pentru că autocarul echipei gălăţene este stricat. Hans Michael Weiss nu se va putea baza pe serviciile lui Marcel Avdic, care s-a accidentat în partida cu FC Botoşani. Tehnicianul german ar putea alinia în meciul cu ieşenii următorul 11: Hotoboc - Miselaricu, Sipovic, Pecha, Popescu - Cucu, Karlic - Zaharia, Cristea, Murgoci -Tudorie.
Partida CSMS Iaşi - Oţelul se dispută luni de la ora 18:30 şi este televizat pe Look TV .



Articole înrudite