25 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Handbalistele de la CSU Danubius şi-au încărcat bateriile la munte
Handbalistele de la CSU Danubius şi-au încărcat bateriile la munte

Liga Naţională de handbal feminin va debuta pe 11 septembrie. Echipa gălăţeană CSU Danubius, conştientă că viaţa nu va fi deloc uşoară pe prima scenă, şi-a stabilit un program intens de pregătire. În perioada 20-27 iulie, fetele pregătite de antrenorul Valeriu Costea au efectuat un stagiu de pregătire centralizată în staţiunea montană Gura Humorului.
„A fost o perioadă foarte solicitantă, cu câte două antrenamente fizice în fiecare zi. Ne-am încărcat bateriile, cum se spune, pentru a face faţă rigorilor eşalonului de elită. Sunt mulţumit de modul de implicare al fetelor, ştiu că nu le-a fost uşor, dar au strâns din dinţi şi ne-am atins scopul. După o zi de repaus, intrăm în sala Dunărea, urmează a doua etapă a pregătirii, cea specifică, în care vom lucra la omogenizare şi schemele de joc”, ne-a declarat tehnicianul Valeriu Costea.
Programul amicalelor va fi definitivat în zilele următoare. Lotul echipei gălăţene: Daniela Goldic, Laura Bujoiu, Michaela Dederlova - Iulia Artean, Cosmina Cozma, Cristina Marcu, Ramona Urse, Mădălina Conache, Andreea Taivan, Ştefania Florea, Alexandra Georgescu, Mirela Vîlcu, Nicoleta Eşanu, Dajana Jovanovska şi Elena Livrinikj.


Articole înrudite