23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dunărea vrea, dar nu prea poate
Dunărea vrea, dar nu prea poate

CSM Dunărea a picat primul examen din campionat. Chiar dacă a făcut două reprize foarte bune în faţa lui SC Miercurea Ciuc, echipa gălăţeană a cedat total în ultima parte a meciului şi a primit 4 goluri fără a reuşi să marcheze vreunul. Dunărea se află în progres faţă de sezonul trecut, dar nu poate deocamdată să ameninţe supremaţia Coronei sau a lui SC Miercurea Ciuc.
„Am făcut două reprize perfecte, dar am căzut în partea a treia. Am primit un gol surprinzător apoi a venit o greşeală a portarului nostru şi totul s-a prăbuşit precum un castel din cărţi de joc. Aşa este în hochei, o greşeală te îngroapă. SC Miercurea Ciuc conducea cu 5-2 înaintea ultimei reprize în meciul cu Steaua, dar a pierdut cu 6-5. Steaua a condus cu 2-0 la Braşov şi a pierdut cu 6-3. Nu depunem armele după aceasta înfrângere. Putem să-i batem şi noi pe ciucani la Galaţi. Sezonul este lung şi se pot întâmpla multe. Echipa poate creşte în continuare şi veţi vedea că vom avea parte de multe surprize plăcute. Este adevărat că înfrângerea de la Miercurea Ciuc a fost prea drastică, 2-6 faţă de ceea ce s-a petrecut pe gheaţă, dar trebuie să tragem învăţăminte din acest eşec", a declarat Mihai Brandabur, preşedinte CSM Dunărea Galaţi.
Dunărea a beneficiat la meciul din Harghita de serviciile austriecilor Stesinger şi Lakos, însă aceştia s-au întors la ei în ţară după partidă. Echipa gălăţeană are în lot 3 cehi şi un slovac, astfel că mai dispune de un loc liber pentru încă un stranier. Dunărea va arăta cu adevărat bine la începutul lunii noiembrie, când jucătorii vor fi la nivelul fizic maxim.


Articole înrudite