23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Baschetbaliştii de la Phoenix încep drumul spre turneul final
Baschetbaliştii de la Phoenix încep drumul spre turneul final

Caravana Ligii I la baschet masculin s-a pus în mişcare. În ultimul moment, în grupa A, unde va activa şi echipa gălăţeană Phoenix, a intervenit o modificare în program ca urmare a înscrierii celor de la Amicii Piteşti. Echipa condusă de Florin Nini şi-a definitivat pregătirile şi va debuta în campionat luni, de la ora 18.30, în sala Polivalentă Dunărea, împotriva satelitului de la BCMU Piteşti. Lotul de jucători a suferit modificări importante faţă de sezonul trecut, fiind întărit cu doi stranieri: un american şi un sârb, dar şi cu alţii autohtoni, şi împreună toţi vor lupta pentru calificarea la turneul final de promovare în Liga Naţională.
„Mă bucur că în sfârşit am revenit acasă să antrenez, visul meu este arhicunoscut şi sper să mi-l îndeplinesc în cel mai scurt timp. Pentru început, vrem să jucăm cu sufletul şi să obţinem cele mai bune rezultate. Suntem pregătiţi şi aşteptăm cu nerăbdare primul joc oficial. Ne dorim să ne prezentăm cât mai bine, aşteptăm publicul gălăţean să vină în număr mare la sală ca să ne susţină şi promitem să nu-i dezamăgim. Grupa din care facem parte este cea mai echilibrată. CSU Braşov a fuzionat cu Corona, devenind un adversar de luat în seamă, Poli Iaşi s-a bătut mereu la turneele finale, Cuza Sport Brăila este o echipă, care s-a întărit, ca şi noi, cu jucători străini. Va fi o luptă în patru pentru primele două locuri care asigură calificarea la turneul semifinal”, ne-a declarat tehnicianul Florin Nini. Celelalte meciuri din prima etapă a grupei A: CSU Braşov - CSU Ploieşti 2, Steaua 2 Bucureşti - Cuza Sport Brăila, Poli Iaşi - Gaz Metan Mediaş 2.
Lotul cu care Phoenix va aborda sezonul 2014-2015: Andrei Neguroiu, Ciprian Ţelinoiu, Andrei Petică, Aleksander Ostrogonac, Nicu Pieptănaru, Bogdan Vârnă, Valentin Popa, Iosif Pârlog, Daniel Tudorache, Bogdan Bălănică, Cornel Cioacătă, Robert Bolobiţă, Gabriel Negoiţă, Darius Chircă, Şerban Bălan, Rolland Brown, Aurelian Berbec, Vlad Mihăilă.


Articole înrudite