23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dubla România - Moldova nu se va juca la Galaţi
Dubla România - Moldova nu se va juca la Galaţi

România under 15 îl are la timonă pe gălăţeanul Gabriel Manolache. Tocmai din acest motiv partidele pe care selecţionata tricoloră urmează să le dispute în compania Moldovei erau programate la Galaţi. Meciurile se vor juca până la urmă la centrul de la Mogoşoaia.
„Am dorit că aceste două partide să se dispute la Galaţi din două motive. Primul era legat de faptul că echipa juca în oraşul meu natal iar cel de al doilea motiv era legat de distanţa foarte mică faţă de graniţa cu Republica Moldova. Nu s-a putut, iar motivele contează mai puţin. Am văzut că am fost acuzat că nu am selecţionat niciun gălăţean la lotul pe care îl conduc, însă îi rog pe cei care m-au acuzat să acceseze site-ul Federaţiei şi vor găsi la secţiunea selecţionata under 15 faptul că la primele 2 trialuri au fost 5 jucători din Galaţi! Probabil ca aceiaşi răuvoitori au pus o vorbă bună pentru ca partidele să nu se desfăşoare în oraşul meu. Nu este nicio problemă. Meciurile se vor juca pe 28 şi 30 octombrie la centrul de la Mogoşoaia. Sunt primele partide ale selecţionatei pe care o conduc şi sper în primul rând ca echipa să practice un fotbal modern. Vreau să duc această echipă până la sfârşitul ciclului, adică până în momentul când jucătorii vor împlini 19 ani", a declarat Gabriel Manolache, selecţioner România under 15.
Selecţionata under 15 se află la început de drum şi antrenorul acesteia şi-ar fi dorit ca primele partide ale celor mai mici dintre tricolori să se joace la Galaţi. Este curios faptul că acest lucru nu a fost posibil în condiţiile în care alte reprezentative de juniori ale României au jucat în oraşul de la Dunăre.


Articole înrudite