22 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Daniela Lupescu, jucătoare CSU Belor: „Voleiul a fost pur şi simplu o curiozitate şi a devenit o parte importantă din viaţa mea” (FOTO)
Daniela Lupescu, jucătoare CSU Belor: „Voleiul a fost pur şi simplu o curiozitate şi a devenit o parte importantă din viaţa mea” (FOTO)

Perioada de pandemie ne-a schimbat tuturor ritmul vieţii cotidiene. Şi sportivii sunt afectaţi şi nevoiţi la o pauză forţată. În această perioadă, ne-am gândit să facem cunoştinţă cu câţiva dintre ei. Vom deschide seria de interviuri cu Daniela Lupescu, una dintre cele mai experimentate jucătoare de la CSU Belor, locul 6 în Divizia A1 de volei feminin.
- Cum ai început voleiul?
Am început voleiul la Timişoara, unde eu şi alte fete am fost descoperite de antrenori care umblau prin şcoli pentru a căuta viitoare sportive. La început a fost plăcere şi trebuie să recunosc că nu m-am gândit niciodată că voi juca la acest nivel, iar voleiul care a fost pur şi simplu o curiozitate, a devenit o parte importantă din viaţa mea.
- Ce prietene bune ai din lumea voleiului?
Nu ai cum să nu legi prietenii în job-ul asta... pur şi simplu ajungi să petreci mai mult timp cu echipa decât cu familia. Am două prietene foarte bune, care în acest moment s-au lăsat de sport, vorbesc de Andreea Smulţea şi Loredana Paşca. Şi mai am o grămadă de prietene cu care încă împart terenul de volei, fie că jucăm în aceiaşi echipă sau suntem adversare... Andreea Ispas, Ana Berdilă, Ivana (n.r. - Radonjic), Roxana Bacşis, foarte multe fete de la Argeş Piteşti.
- Care este cea mai amuzantă amintire?
La momente amuzante nu pot sa aleg unul anume... au fost o grămadă.
- Dar cel mai greu moment...
Cel mai greu moment a fost accidentarea urâtă de la genunchiul stâng... sincer nici nu mai vreau să îmi amintesc.
- Ce-ţi place să mănânci?
Pot să mănânc paste carbonara dimineaţa, la prânz şi seara... le iubesc.
- Ce muzică îţi place să asculţi?
Sunt o tipă pe old aşa... îmi place muzica veche.
- Ce preferi: adidaşi sau pantofi cu toc, rochie sau echipament, mare sau munte, maşină sau pe jos?
Clar adidaşi, echipament şi pantaloni... mult mai lejer. Iubesc marea... pot să stau o lună fără să mă plictisesc. La munte îmi ajunge o săptămână... nu îmi place frigul. Îmi place să merg pe jos, dar în ziua de azi maşina este o necesitate.
- Ce vei face prima oară după ce viaţa va reveni la normal?
Ca orice femeie, mă voi răsfăţa şi o să petrec o zi întreagă la salon.

VEZI FOTO în Galeria de imagini de mai jos! ↓↓↓


Articole înrudite