23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSU Dunărea de Jos şi Sporting Lieşti au pierdut primele amicale
CSU Dunărea de Jos şi Sporting Lieşti au pierdut primele amicale

Cele trei echipe gălăţene care ne vor reprezenta în Liga a 3-a se pregătesc de zor în această perioadă. Două dintre ele au susţinut miercuri primele amicale. CS Universitatea Dunărea de Jos s-a deplasat la Ianca unde a întâlnit pe Viitorul. Duelul dintre cele două nou promovate s-a încheiat cu victoria gazdelor cu 2-0, ambele goluri fiind reuşite în partea a doua. Gălăţenii şi-au creat câteva ocazii de a marca, dar nu au reuşit deşi au beneficiat de un penalti, ratat de golgeterul Grigoraş. Antrenorul Cătălin Savu a deplasat un lot de 25 jucători. 11-le de start a fost: Olaru - Munteanu, Morogan, Manea - ex Sporting Lieşti, Hilohi - Ţuiu, Chiriac - ex SC Oţelul, Lovin, Izvoranu - Moţoianu, Codreanu.
Cei de la Sporting au întâlnit la Odobeşti pe Aerostar Bacău, echipă care a retrogradat din Liga a 2-a. Lieştenii, fără Constantinescu, Munchiu şi Bîrlădeanu cu 7 juniori în probe de la LPS, CSS Tecuci şi Oţelul, aflaţi abia la început de pregătire în comparaţie cu adversarii, aflaţi deja la al 3-lea amical, au fost învinşi, scor final: 1-5, unicul gol fiind înscris de Adamache, revenit de la Sportul Chiscani. Antrenorul Dorinel Matei care este ajutat de Cristi Brăneţ a folosit două formule: Vădeanu - Iancu, Gîţă, David, Tudor - Crihană, ex Oţelul - Dănăilă, Mihu, Bahnaşu, Anastasie - Al. Stan, în prima repriză respectiv Vicol - Moscu, Hodorogea, B. Dumitru, Ciobotaru - Panaite, Adamache, Nica, Năstase - Iancu, Dănăilă. Cele două echipe gălăţene se vor duela pe 31 iulie, de la ora 17.30, pe stadionul Portul Roşu în prima fază a Cupei României.
SC Oţelul continuă antrenamentele la baza proprie în ciuda problemelor financiare şi va începe seria amicalelor de săptămâna viitoare. Primul a fost programat pe 31 iulie cu Viitorul Ianca.


Articole înrudite